Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Реконструкция Tools & Equipment >> Content

Как да се движат Мобилни скелета

Скелета обикновено се използва на строителни обекти , когато трябва да има допълнителна подкрепа над и отвъд проста стълба. Докато търговски скеле може да се надгражда цялата страна на сграда от високо и е заключена на място от различни заключващи механизми за гарантиране на безопасността на работниците , мобилен скеле се откриват най-често в жилищното строителство , като с мазачи , бояджии , дърводелци и монтажници керамични плочки , които трябва да се прилагат материали или изграждане на нещо на височина по-голяма от тяхната собствена , но с мобилността . Инструкции в
1

гарантира, че всички от страничните скоби и скоби са добре затегнат преди преместване на скелето . Премахнете всички инструменти или потенциално опасни елементи от скелето , че може да падне по време на движещ се процес , и да ги оставят на страна , където лесно можете да стигнете до тях по-късно . Някакви работници стъпка надолу от скелето преди да се опитате да го преместите .

2

Проверете всички четири крака за механизмите за блокиране на колелата , които пазят колелата заключени в място . Това обикновено е лост или скоба , която може лесно да бъде заключена или отключена с помощта на крака си . Отключете всичките четири колела , след като сте премахнали всички материали от дъските на скелето и всички пътници са слезе от платформата.


3

Sweep пода и изчистете всички остатъци от път на скелето , преди тя да се движи за да се гарантира не отломки е въвлечен в колелата , които могат да доведат до ешафода на внезапно спиране . Натиснете ешафода в новата си позиция. Движете се бавно, така че можете да се избегне всяко потенциално смилане спира поради капан отломки може да сте пропуснали по време на метене фаза.

4

Заключете механизмите на колелата в място след скелето е преместена в новата си позиция . Повторна проверка на всички скоби и скоби за да се гарантира , че всичко е заключена в място плътно и по този начин безопасно и сложи всички консумативи и материали, обратно на място , така че да може да продължи да работи за вашия проект.

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/remodeling-tools-equipment/1019126544.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.