Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Реконструкция Tools & Equipment >> Content

Как да пусне & Повдигнете Острието на Съединение Miter Saw

Електрически инструменти помагат много строителни работници с техните задачи. За тези, които ги използват , електрически инструменти са съществен компонент за ремонт на дома и ремоделиране . Работа безопасно е ключът към успешното завършване на всяка работа у дома подобрение . Сложни митра триони са полезен и гъвкав инструмент. Знаейки как правилно да се освободи и да се повиши острието ще ви помогне да си свършите работата safely.Things ви е нужно
Съединение митра видях
острие Philips Screw Driver
производителя ключ

Покажи повече инструкции
Инструкции

1

Завъртете съединение митра видях и извадете машината от източника на захранване.

2

Поставете триона на здрав , равна повърхност. < Бразилски>

3

Повдигнете триона до най-високата си позиция държи ръката си на дръжката, за да се запази триона от която извира нагоре.

4

Заключете рамото на трион в най-високата си позиция чрез ангажиране на заключващия щифт . Заключващ щифт обикновено се намира в задната част на рамото на трион. Тази същата свързваща ос заключва рамото на трион в низходяща позиция за съхраняване и транспортиране на триона.

5

Повдигнете долния предпазител на острието , така че да лежи над острието и излага на покривната плоча . На някои модели , първо трябва да се разхлабят щита на диска , за да може да се люлее нагоре и излиза от пътя. В повечето случаи това изисква използването на отвертка Philips .

6

Разхлабете винта на покривна плоча с помощта на отвертка Philips и го завъртите към задната част на триона , за да откриете шатра болта .

7

Намерете беседката или бутона за заключване на шпиндела . Натиснете и задръжте този бутон, при въртене на часовниковата стрелка на острието , докато усетите и чуете заключването ангажират . Продължавайте да държите бутона за заключване.

8

Използването острие ключ предоставения производителя , завъртете болта обратно на часовниковата стрелка , докато напълно се разхлаби .

9

Извадете шатра болт , външната острие фланеца (или шайба ) , като издърпате направо от циркуляра . Обърнете специално внимание при отстраняване на тези части, за да се гарантира правилното преинсталация .

10

Махни циркуляра , като го плъзнете извън вретеното . Да се ​​избягва контакт с зъбите на острието.

11

Оставете вътрешната фланеца на острието (или шайба ) на мястото .

12

Почистете всички натрупани дървени стърготини от всички части .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/remodeling-tools-equipment/1019126537.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.