Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Реконструкция Tools & Equipment >> Content

Как да се използват средства за измерване за печат Tape

измерване печат лента Ви предлага възможност за отпечатване на няколко раздела от пълно измерване на лента от вашия компютър , да ги събере и да ги използват , както бихте направили с традиционно измерване на лента . Това е полезно, когато имате нужда да се използва измерване на лента веднага и нямат достъп до един . Печат измервателни ленти са по- здрави , отколкото традиционните лента мерки , така че използвайте допълнителни грижи , когато measuring.Things ви е нужно
Computer
Printer
Ножици
Tape MarketBook.bg: Покажи повече инструкции <Бразилски >
1

Печат измерване на лента от вашия компютър. Вие най-вероятно ще има няколко различни парчета от лентата , всеки , които се номерират и се разделят. Когато отпечатвате , не забравяйте да обърнете внимание на полето за печат диалог; махнете отметката " Shrink извънгабаритни страници, за да размер на хартията ", " Разширяване малки страници до размера на хартията " и "Auto завърта и център " за точни измервания.

2

Изрежете различни парчета от измерване на лента и мястото ги едно до друга в правилния ред . Той ще започне с 1 инч и края обикновено на около 49 инча.


3

Сглобете частите на измерване на лента с лента всяко парче заедно на предните и задните страни на лентата. <Бразилски >
4

Използвайте мерителната лента внимателно при вземането на измервания на тялото. За най-голяма точност , увийте лентата плътно , като се обръща внимание да не дърпайте прекалено трудно да се избегне извличане , разкъсване или счупване.

5

Мярка бижута и други по-малки обекти по полагане на измерване на лента с отпечатаната страна нагоре върху равна повърхност и полагане на обект в горната част на лентата , като се започне от първата марка на лентата.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/remodeling-tools-equipment/1019126536.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.