Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Реконструкция Tools & Equipment >> Content

Най-добрият начин да организирате Sockets & Тресчотки

Стандартни комплекти гнездо проектирани за потребителски и индустриални приложения могат да идват с 20 до 40 или повече части, включително дълбоки контакти, удължители оръжие , редуктори и дори поклащайки гнездо засилва , за да достигне до всички видове болтове и гайки . Ако първоначалното извършване делото е било изхвърлено , най-добрият начин да организирате контакти и тресчотки е с организатор на резервни части гнездо чекмедже. Този вид организатор ще запази метрични и стандартни гнезда размери в ред и се гарантира, винаги можете да намерите правилните гнездо адаптер quickly.Things ви е нужно
Socket набор организатор
Ролетка
перманентен маркер

Показване повече инструкции

1

Определя размера на вашия чекмедже гърдите инструмент където организатора на сокет ще бъдат настанени чрез измерване на широчината , дълбочината и височината на интериора с измерване на лента .

2

Поставете новия сокет набор организатора , които могат да бъдат закупени онлайн на такива сайтове като Sears.com , eBay.com или в местния магазин за хардуер , в чекмеджето на кутия за инструменти . Ако закупите Standup организатор ( гнездата се изправи вместо стреляйки на място на тяхна страна ) , уверете се, че дупките са от горната страна , не почива на дъното на чекмеджето.


3

Поставете вашите контакти по размер и вид , групиране метрични и стандартни гнезда отделно от най-малкия до най-големия . Освен това, групата на удължаването на оръжие , редуктори и различни други компоненти в подобни групи за бърз достъп .

4

етикета всяка дупка с размера или компонент съкращението , с помощта на перманентен маркер . Това гарантира, че винаги поставяйте същия сокет компонент в същата дупка , така че можете да се насладите на високо организирана гнездо набор .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/remodeling-tools-equipment/1019126529.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.