Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Реконструкция Tools & Equipment >> Content

Как да се повиши по- Tower Crane

A кулокран се използва за строителни обекти за транспортиране на материали от една височина на друг . Това е от съществено значение при изграждане на високи структури , в места, където редовно колело монтиран кран не е в състояние да осъществява това, което се изисква . Повишаване на кулокран трябва да бъде направено само от хора, които са добре обучени в своята монтаж, като задачата може да причини много щети и загуби, ако извърши incorrectly.Things ви е нужно
Багер
Concrete
Steel котви
Crane
Телескопични бум оборудване
кранови секции Tower
Spirit ниво на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Изкопайте яма за кулокран база и го напълни с бетон. Мивка стоманени анкери в бетона ; те ще проведе първата част на мачтата на крана на място. Нека бетон лечение в продължение на 24 часа.

2

Bolt първата част на мачтата на котвите . Използвайте силата на духа , за да се уверите, че мачтата е съвършено вертикална .


3

Bolt друг раздел на мачта на върха на една под нея . Продължи добавяне на мачтата раздели , докато достигне желаната височина. Вие ще трябва да използвате бум телескопична или ножица лифт за тази стъпка

4

Сглобете стрели на крана - . Хоризонталните участъци , които държат на подемните вериги в единия край и противотежестите , от друга. Повдигнете тези на място с помощта на друг кран и ги фиксирайте здраво със стоманени болтове.

5

Тествайте крана чрез зареждането на пълен капацитет. След като кранът преминава теста, можете да го използвате .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/remodeling-tools-equipment/1019126524.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.