Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Реконструкция Tools & Equipment >> Content

Електрически Инструменти за полиране

Електрически полиращи инструменти направи процеса на полиране на боядисани предмети или метални далеч по-лесно , отколкото би било възможно с помощта полиране ръка. Тези механични инструменти за полиране значително ускоряват отстраняването на материалите , което е необходимо, когато полиране . Електрически инструменти за полиране използват полиране съединение, което действа едновременно като лубрикант и абразив . Тези полиращи съединения варират в песъчинки от 2000 до над 6000 , в сравнение с традиционната шкурка. Орбитални Буфери

Орбитални буфери подготвят и работни места чиста автомобилна боя . Те работят чрез предене кръгла подложка направена от гъба или вата. Подложката е възбудила със специална автомобилна полиране съединение, което варира от тежка нарязан лакочистител за това, което се нарича мътност отстраняване . Буферът преминава през боята няколко пъти , и операторът трябва да гледат внимателно не само за желаното ниво на блясък в боята , но също така и за полиране на повърхност да изсъхне . Ако подложката изсъхне , буферът може да прегрее панела и да повреди боята на автомобила . Операторите обикновено не използват орбиталните буфери за полиране на метал.


Ротари Инструменти

Операторите използват въртящи се инструменти като инструменти Dremel за полиране на метал в малки пространства, където други видове полиращи машини, които не могат да достигнат . Подложка полиране обикновено е барабанен тип подложка , прикрепена малко , че прилича на винт за дърво . Вози подложката на повърхността , за да бъдат полирани на едната си страна . Операторите го използват с една от следните три вида полиращи съединения , продавани в пръчка форма и имат консистенция на восък. Полиране съединение е червен , черен или бял цвят в зависимост от неговата песъчинки . Червеното е най-тежката рязане съединение , а бялото е най-лекият . Подобно на буфери , ротационни инструменти имат регулируеми настройки за скорост . Най-ниската настройка е най-доброто за полиране меки метали като алуминий. Продажба и Наем на Bench топ Буфери

настолен буфери са просто Шмиргели оборудвани с полиращи колела в място на шлифовъчни колела. Тъй като колелата са взаимозаменяеми , е възможно да има един инструмент, който да изпълнява и двете задачи. Bench топ буфер полиращи колела варират между 5 и 10 см в диаметър , в зависимост от функцията , и се състои от множество листове от плат , зашити заедно. Тези буфери използват същите видове червено, черно и бяло полиране съединение , използвано от въртящи се инструменти буфери.


Електрическа бормашина мощност топка Полиращи

мощност топка за лъскане са пяна полиране колела подобна по функция на пяна подложки , използвани от орбитални буфери , с изключение на това, че електрически дрелки предостави правомощието да инструмента за полиране. Валът на полиране на мощност топка се вписва в универсален патронник на всяка електрическа бормашина , като помещението оператор да прокара полиращия дълбоко в нишите недостъпни с други методи за полиране . Тези полиращи използват едни и същи крем тип полиращи съединения, използвани с орбитални буфери.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/remodeling-tools-equipment/1019126521.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.