Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Реконструкция Tools & Equipment >> Content

Пътеводител за безжични тренировки

като правилния инструмент за работа е от съществено значение за успешното му завършване. Акумулаторни бормашини са използвани от професионалисти в строителството и направи-си -сам ентусиасти. Има много различни променливи, за да се вземат предвид при търсите в която безжични тренировка е точно за проекта, който искате да извършите. Акумулаторни бормашини предлагат гъвкавост и преносимост да реализира проекти големи или малки . Мощност продажба, покупка, строеж индустрия използва по-високи бормашини напрежение да се справят с широк спектър от материали.

Акумулаторни бормашини се предлагат в разнообразие на силови напрежения . В 12 - Volt е малък и не е предназначена за изпълнение на задачи за зидария , но неговата глоба за пробиване на малки дупки и завинтване . В 14.4 -волтов е често срещан избор за направи-си -сам проекти, защото тя притежава по-голяма власт , отколкото на 12 -волтов , но не е толкова тежка , тъй като 18 -волтов . на 18 - волтови и 24 - волтови безжични тренировки са повече движени към търговския пазар , тъй като те са насочени за производство на тежка и е трудно да се манипулира материали.


Chuck Size

Въпреки че джолана е 3 /8 инча , бит може да пробия много по-големи дупки.

размерът на патронник на безжични тренировка се отнася до размера на свредло бормашината може да приеме. Двете размери са 3/8-inch и 1/2-inch . На случаен потребител рядко ще намерите необходимост за 1/2-inch опашка, така че 3/8-inch тренировки са най-добрият избор за тях. Цената също е обикновено по-ниска за 3/8-inch патронника .

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/remodeling-tools-equipment/1019126519.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.