Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Реконструкция Tools & Equipment >> Content

Как да се изгради проста Utility Cart

Целта на полезност количка е да премествате елементи , които са твърде тежки или обемисти да се движат по други начини. Предназначението на всеки тип полезност количка определя неговия размер и форма. За разлика от други колички , колички за комунални услуги се различават достатъчно, че един размер не е приложим навсякъде . Градински колички специално служат за градина. Поради това, изграждането на вашия собствен полезност количка означава да се знае количеството на теглото на материала, или инструментите, които възнамеряват да пуснат или съхранявате на it.Things ви е нужно
2 парчета от 30 - от -30- от - 3/4 - инчов шперплат
лепило за дърво
Variable тренировка скорост
Philips винт главата върха
1 1/4-inch сухото строителство винтове, малка кутия
влажна кърпа
две парчета на 2 - от - 6 - от -30- инчови плочи
две парчета на 2 - от -6 - от -33 - инчови плочи е. 2 1/2-inch сухото строителство винтове
4 - инчови колела въртящи w /винтове, 4 колела на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Поставете двете парчета 30-by-30-by-3/4-inch шперплат на работната маса . Нанесете лепило за дърво на върха на едно парче.

2

Поставете втората част на върха на първия и привеждане на страните . Я закрепете към първия с един 1/4-inch сухото строителство винтове. Почистете излишния лепило с влажна кърпа. Това е най- долната част на колата полезност.


3

Нанесете лепило върху краищата на 2- от -6 - от -30- инчови дъски . Те се задържат между 2 - от -6 - от -33 - инчови дъски с 2 1/2-inch сухото строителство винтове . Това е рамката на количката полезност . То се вписва около дъното на колата .

4

Сложете малко лепило по ръбовете на дъното на колата и вкара количката дъното вътре в рамката. Закрепете рамката към дъното с 2 1/2-inch сухото строителство винтове . Почистете излишния лепило , както и преди .

5

Завъртете количката свърши. Инсталирайте колелцата на дъното на колата , една във всеки ъгъл . Завъртете количката полезност свърши.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/remodeling-tools-equipment/1019126515.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.