Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> ремоделиране планове >> Content

Как да се изгради един Walk -In Humidor

За собственици на голяма колекция пура , собственици пура -магазин , които не искат да се справят с изпълнители или пура феновете , които имат свободна стая и са сърбеж за нов проект дома подобрение , строителни собствения си разходка в овлажнител може да бъде икономически ефективен и благодатен опит . Въпреки, че този проект е основен предприятие, той е далеч от една невъзможна една и ще добави уникален допълнение към вашия дом или business.Things ви е нужно
керамични подови плочки
100% испански кедър стенни панели
100 процента Spanish кедрови летви рафтове
вграждане светлини или с компактни флуоресцентни крушки или светодиоди
Автоматизирани овлажнител
Термометър
Tools MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Трансфер на стаята, в която бихте искали да използвате за вашия овлажнител .

2

Инсталирайте керамични подови плочки. Стаята ще бъде много влажно , и керамични плочки са устойчиви на изкривяване на влажността .


3

Инсталирайте 100 процента испански кедър стенни панели . Въпреки ламперия цялата стая с испански кедър може да бъде скъпо , е предпочитан материал . Други видове кедър могат да предизвикат неприятни миризми , които могат да съсипят пури.

4

Инсталирайте 100 процента испански кедър рафтове. За целите на дисплея , рафтовете трябва да бъдат инсталирани в 40 до 45 ъгъл степен . Рафтовете трябва да бъдат решетките, за да се даде възможност за циркулация на въздуха.

5

Инсталирайте издълбана светлини или с LED или компактни флуоресцентни крушки. Лампи с нажежаема жичка отделят твърде много топлина и могат да се отразят неблагоприятно върху внимателно управлява температурата и влажността на помещението. Не насочвайте директно в светлините си пури.

6

Инсталирайте автоматизирана овлажнител и термометър за следене на температурата . Размерът на овлажнител ще варира , в зависимост от размера на вашия овлажнител . Следвайте 70/70 правило : 70 процента влажност на въздуха при 70 градуса F е идеалната температура за пури

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/remodeling-plans/1019125774.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.