Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> ремоделиране планове >> Content

Как да Wire А Tool Shed

За мнозина бараката с инструменти представлява безопасно място за съхранение на техните инструменти. Той запазва времето и елементи от въвеждането им корозивни ефекти и осигурява инструменти срещу недобросъвестни съседи да си тръгне с тях. За някои хора навес също осигурява скривалище , малко работно пространство , където те могат да преследват желанията си в личния живот .
Без значение целта на бараката , има моменти, когато навес изисква доставка на електроенергия , независимо дали става дума за осветление , електрически инструменти или контрол на климата, и можете да си преведа навес за electricity.Things ви е нужно < Бразилски> Tools като чук , отвертки и телени резачки
Приемственост тестер
Ролетка
Планове
Wire, зелен, бял и черен
Мощност прекъсвач
Outlet хардуер
Монтаж хардуер MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

се запознаете с цялата необходима информация за него. Това не е малка задача, която ще бъде предприета ; ще се свържете вашия инструмент навес за битови напрежения , които , независимо от източника, ще бъдат потенциално смъртоносна , ако се направи грешка . Уверете се, че вие не само ще изпълни една грешка без работа, но че вие ​​също ще бъдат съвместими под Вашата Асоциация на собствениците , общински, градски , щатски и федерални наредби , когато става въпрос за извършване на ремонта . Ако е необходимо , се наемат изпълнител, който да направи тази задача , или се консултирайте едно да бъдете сигурни, че сте прави подходяща работа .
Вие също трябва да се консултирате с вашия доставчик на комунални услуги , ако имате намерение да свържете вашия навес за електропровода на Вашия дом . <Бразилски >
2

Определете вашите нужди мощност, настоящи и бъдещи . Преди да можете да преведа си навес , което трябва да знаете какви изисквания за захранване са . Това ще включва вземане под внимание на жребия мощност и консумация на ток на всеки електрически уред , който ще използвате . Колкото повече ток , че устройството ще изготви , по-дебели кабели, които са необходими. След като имате пълен списък , да вземе най-голямата консумация на ток и да се размножават , че до 10 . Трябва да си купите тел, която е достатъчно дебела, за да може да борави с това ниво на ток. Факторът на 10 взима под внимание потенциала за много устройства, включени в един-единствен изход , както и текущите шпайкове .
Вие също трябва да използвате тази предвид при определяне на размера на мощност прекъсвача и индивидуалните прекъсвачи , които ще използвате . Ако, например , ще бъде с помощта на банциг , климатик и маса видях , че би било полезно за всеки да има своя собствена прекъсвач , оценени за около един и половина до два пъти им номинален ток реми. Не отивайте твърде много по-висока , тъй като целта на прекъсвач е за ограничаване на тока в случай на късо съединение.


3

Планировката местата на всяка тръба и устройството, преди да правиш никаква работа . Това ще ви даде възможност да се позиционира прекъсвача мощност на място, което ще сведе до минимум количеството на тел ще трябва да използвате. Вие също трябва да се определят пътища, които жицата ще се предприемат, като се отдава предпочитание на хранене проводниците чрез възможно най-малко дупки в опорната рамка , колкото е възможно . Тя
също е силно препоръчително , че вашият план да се обсъди с професионалист в областта на ел.инсталация . A Pro ще имат не само знанията и опита , който идва с извършването на тази работа живота си призвание , но той също така ще бъде до датата, на закони и подзаконови актове. Той е на стойност на разходите за консултации , а не да се налага да харчат пари, за да ремонтира или ремонтирам работа по-късно .

4

започнете инсталирането , след като планът е пълен . Най-добре е да се започне с прекъсвача на захранването и се хранят проводниците към съответните им дестинации . Използването на лента, за да се поставя етикет на двата края на всеки проводник ще помогне да се избегне объркване. Вие също трябва да сноп жици в съответните им тройки на зелено, бяло и черно , които представляват наземни неутрални и горещи жици , съответно .
Когато инсталирате ключове, контакти , осветителни тела и такива , практикуват внимателна и прецизна изработка в източване и инсталиране на проводниците . Грешка може да се направи изложени винт електрически смъртоносно , да предизвика късо , че може да започне пожар или някаква друга злополука, която в най-добрия ще ви струва само пари .

5

Тествайте непрекъснатостта на всички вериги. това обикновено се прави с приемственост тестер. Това ще гарантира , че вашите прекъсвачи са свързани с техните собствени търговски обекти и ще действат като проверка за безопасност преди да свържете вашия навес към захранващата електрическа мрежа.

6

Свържете навес към външен източник на захранване. Ако имате намерение да свържете вашия навес за вашата основна мощност ред, ще се консултирали с вашия доставчик на комунални услуги и ще има , които се осигуряват инструкция за монтаж или ще изпрати някой, който ще свързва захранването към бараката.
Една алтернатива е да се използват възобновяеми източници на енергия като слънчеви панели или вятърни мелници . Ако вашият имот да бъде в състояние да поддържат такива устройства , да ги инсталирате като следвате инструкциите на производителя им , и бъдете сигурни, че те ще осигурят достатъчно мощност , за да подкрепят вашите нужди . Използването на тези източници на енергия също ще наложи използването на трансформатор за преобразуване на напрежението в напрежението ще се нуждаете. Това е въпрос на свързване на всички компоненти заедно по подходящ начин .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/remodeling-plans/1019125770.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.