Как да планират Room ремоделиране проект

За да прекроявам е да се направи изменение или допълнение към оригиналната структура , така че външния вид , функционална полезност и препродажба стойност на цялата структура се увеличава. Неструктурни промени попадат повече в обзавеждане и ремонт. При планиране на проект за стая ремоделиране , помислете ; време , функция, цена и стойност , външен вид и трудност. Какво означава обхвата на работата наистина прилича? Най-доброто място да започнете, ако не сте експерт , е да се живее с помещението за няколко месеца, за да определи проблемите, функционални , че стаята представя . Един добър прекроявам ще коригира проблеми стая потоци , подобряване на външния вид и увеличаване на общата стойност. Подготвителна работа , което правите в аванс на проекта ще бъде в пряка връзка с колко ще похарчите и как ще изглежда завършената си прекроявам подобно . Често, прекроявам ще отнеме години, за да си възстановят пълния инвестиция , но всеки бърза възвръщаемост над 80 процента от разходите по принцип се счита за добро investment.Things ви е нужно
1/4-inch милиметрова хартия и молив
Паус хартия
Straight- ръб владетел
мярка Tape
цветни химикалки MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Измерете вътрешните размери на помещението , тъй като в момента съществува. В центъра на лист милиметрова хартия , начертайте стаята ( с молив ) и в мащаб единия крак на 1/4 инча върху хартията . Маркирай отвори врати , като оставя тази част от заготовката на стаята ред. Измерете ширината на вратата и направи забележка на размера . Парцел в Windows , както добре. След като приключите с първия си тънка линия , преместете молив извън първата линия и съставя отново на линия , така че двете линии представляват дебелината на стените. Готовият дебелината на молив линия трябва да бъде малко над 1/16 инча дебелина ( повечето стени са четири инча дебели ) . Равенство всякакви помещения в помещението върху рисунката стая , следвайки същите стъпки . Построява се точното местоположение на всички стаи до вашия ремоделиране стая, ако имате намерение никаква работа в тази област , както и добавяне на врата или отваряне на стена.

2

Измерете и добавете шкафове и тела като тоалетни и вани . С помощта на тънка червена писалка , маркирайте мястото на електрическите контакти на всички засегнати стаи. Използването синя химикалка, марки местоположението на всички водопроводни или газопроводи сте наясно. Използването на зелена химикалка, марки Всеки кожух отвори , както и дали те са в пода или тавана. Това завършен чертеж трябва да ви даде добра представа за съществуващата ви пространство .


3

Направете няколко копия на тази рисунка . С помощта на копие , поставете паус над вашия чертеж и да привлече нови реорганизирани пространство , както го представим . Това ще ви позволи да видите как точно новия си пространство , ще се отнасят към стария си пространство. Направете няколко копия от новия си рисунка. Отиди на брояча на услуга от местния магазин за хардуер /дървен материал --- чиновници обикновено могат да ви помогнат при създаването на списък с материали и очакваните разходи материали Sheet ( безплатно ) . Направете подробен списък на желаните облицовки за Модифициран пространство , както добре.

4

Отиди до вашия офис градското планиране и да се покаже на плановик сграда вашите рисунки и списъци , не само за експертно мнение за това какво което искате да направите . Вашият сграда отдел ще ви даде такса и позволи на информация , както и обратна връзка по отношение на обхвата на вашата прекроявам . Това е един добър етап да преразгледа плана си , ако откриете един проблем, който не е мислил .
Да не пропуснете града, разрешителни и такси , експертите в mybuildingpermit.com отбелязват, че това е законът и свършената работа без разрешителни подлежи на скъпоструващи лекарства , или преместването на работа. Не пренебрегвайте си собственици асоциация или строителните норми /изисквания . Исторически домове често имат допълнителни ограничения и вътрешните стойности слизат ако ремоделиране проект не е в съответствие с квартала, стила на дома и модерна естетика .

5

Определяне на реалните разходи на прекроявам за всеки части на прекроявам , че имате намерение да наемат изпълнител за довършване . Попитайте вашите приятели, роднини и съседи за препоръки за добри изпълнители и да изберете най-малко три да наддават , за всяка работа, която се планира да плати за . Се занимават само с контрагенти , които са лицензирани (попитайте за техния брой ) . Интервю си изпълнители и да им даде набор от плановете си , както и копия от списъците си , ако това е част от обхвата на тяхната работа.

6

Добави 10 на сто или повече, за да проектира на изпълнителите разходи и разчет на времето за завършването на проекта . Консултирайте се с добър агент по недвижими имоти запознати с вашия квартал и да я дам обратна информация за относителната стойност на очакваните си прекроявам . Това трябва да ви даде добра представа за работа в обхвата на вашия ремоделиране проект.

Как да Wire Harbor Breeze Remote Fan таван

A Harbor Breeze дистанционно вентилатор на тавана дава собственици удобство на дистанционна работа на вентилатора заедно с разходите и намаляване на отоплението и охлаждането , че ползите вентилатори

Περισσότερα >
Как да направим едно столче Out на Milk Crate

са били известни градски дизайнери и тези на рестриктивната бюджетна да събират мляко щайги , изхвърлени на улицата и да ги превърне в всякакви полезни парчета мебели , включително осветителни тела, р

Περισσότερα >