Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> ремоделиране планове >> Content

Направи си сам Basement Remodel

A мазе е една от най-често реорганизирани пространствата в дома . Той може да повиши количеството на обитаем пространство драстично и да предостави място, където да се наслаждавате на филми , забавление или да отнеме до ново хоби . Можете да наемете професионалист, който да прекроявам мазето си - или можете да го направите сами . Slatting и Гипсокартон

евтин начин да прекроявам мазето си е да се използва 2- от -4 плоскости и гипсокартон . Това е сравнително проста и изисква само няколко инструменти. Един от начините е да се изгради стена рамки от 2 -по -4S и да ги инсталира в мазето . Те могат да бъдат изградени на същата височина като стените на мазето и след това закрепена към пода с чук пистолет и конкретни пирони , винтове или хоросан и шофьор мощност .


Друг метод

Друг вариант е да се закотви 2 - от -4 дъски , така че вече е плосък ръб на стената . Това е страхотна стратегия за по-малки мазета , защото стените няма да отнеме толкова много вътрешно пространство. Стените ще бъдат около 2 инча дебелина само , докато рамката стени ще бъде 4 инча дебелина . Поставете дъските плоски срещу бетонна стена 2 - от -4 и ги закотви директно към стената с чук пистолет и 2- инчови дълги конкретни ноктите. Подсигурете 1 1/2-inch дебели дъски с 1/4-inch сухото строителство с гипсокартон винтове.

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/remodeling-plans/1019125759.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.