Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> ремоделиране планове >> Content

Къща ремоделиране Съвети

Когато ремоделиране на дома има нормално множество цели. Тези цели не са взаимно изключващи се , но има три основни категории: 1 ) да се повиши стойността на дома и продаваемостта ; 2 ) да се намалят разходите за енергия и да направят дома си по- зелен ; 3 ) редизайн на дома , за да отговори на нуждите на вашето семейство . Увеличете Стойност и продаваемостта

Две от най-големите области на дома , за да се справи са кухнята и банята . Те помагат да продаде дома. Начинът, по който да струва ефективно да актуализира тези стаи е да напусне водопровод на място , ако е възможно . Ако шкафовете са на ремонт , но с дата , обновяване врати или боя шкафовете и добавяне на нов хардуер . Актуализирайте осветление. Добави Energy Star уреди. Помислете за подмяна на плотове , ако те са датирани . Paint и , ако е необходимо , рутил . Актуализиране на завесите , душ завесите и кърпи.

Целия дом , помислете за обновяване на осветителни тела, боя и настилки . Добави ограничаване на обжалване чрез боядисване вашия дом, ако има нужда от него . Обадете се внимание на архитектурни особености , като ги рисува с различен цвят от останалата част на къщата. Отърви се от обрасли храсти. Актуализирайте екстериорно осветление . Направете входа отворено и привлекателно .


Намаляване на разходите за енергия

Добрата новина е, че правителството е осигуряване на средства за семействата с цел намаляване на разходите за енергия и да отидат в зелено. ( В раздела за справка има сайт на данъчни кредити на разположение. ) Weatherize дома , като включите течове , добавяйки, изолация и актуализиране на прозорци и врати, които са над 15 -годишна възраст.

Актуализиране системи за отопление и охлаждане ще плати възвръщаемост на инвестициите. Така ще актуализирате вашия резервоар за гореща вода или инсталиране на нова Tankless система за гореща вода .

Поставянето на бял или отразяваща повърхност на покрива намалява абсорбцията на топлина. Добавянето нюанси на прозорците , от външната страна на къщата , може да намали сметките си на енергия.

Засаждане на дървета е важно и добавя повече стойност , ако ги намери стратегически. Островна група The Heat , изследователска група намира в Националната лаборатория Лорънс Бъркли и финансиран съвместно от Министерството на Агенцията за защита на околната среда на САЩ енергетиката и САЩ , дава информация за това. Растителни иглолистни дървета на север и на запад страни на дома , за да го предпази от зимните ветрове. Plant широколистни дървета от южната страна , които да позволят на зимно слънце и защитават дома от лятото на слънце. Shade вашия климатик с дървета , храсти или nonvegetative източник . Климатиците работят по-ефективно , когато те са готини . Растителни дървета на източните и западните страни на дома , за да помогне с лятното слънце.

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/remodeling-plans/1019125756.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.