Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> ремоделиране планове >> Content

Евтините Идеи ремоделиране

Не е нужно да се прекъсне бюджета си , за да създадете красива и елегантна пространство във вашия дом. Многократно използване на материали като регенерирани дървен материал, който е много достъпна , за да създадете стелажи за вашето жизнено пространство , ще се актуализира външния вид на вашия дом. По - скъпи материали , използвани в кухни като корк и ламинат създават облика на по-скъпи материали без голяма цена маркер . Евтините Идеи

да се създаде вид на мед, да обмислят използването на метален ламинат , който имитира този скъп материал . Достъпни и издръжлив, ламинат е лесен за инсталиране и ще струва по- малка част от цената на недвижими мед. За атрактивен Backsplash дизайн , нарязани ламинат да се поберат пространството. Богатият цвят ще създаде смели и драматичен поглед. Друга идея за евтин ламинат е за кухненски остров. Еластичен и издръжлив, ламинат може да бъде увита около кухненски остров за ослепителен дизайн. Вашият остров ще изглежда като сте използвали скъп мед , за да се създаде този ефект.

An евтина алтернатива на гранитни плотове е материал, наречен okite . Изработени от земята кварц, okite има вид на гранитогрес и идва в много различни цветове , така че можете да го съпоставим със сегашната си дизайн палитра. Броячите са устойчиви и дълготрайни , което е идеално в кухнята си , без да се налага да се прекъсне вашия бюджет. Друг достъпен материал, който да използвате за вашия брояч е корк . Също така прави от устойчиви материали , корк е , устойчиви на топлина и водоустойчива . Soft да се докоснат , използвайте корк , за да актуализирате вашата кухня броячи. Light тен в цвят , корк съвпада с повечето кухненски палитри и ще джаз до вашето пространство за минимална инвестиция .

Да създадете рафтове за вашия дом , че няма да наруши бюджета си , помислете за използване на регенерирани дървен материал. Регенериран дървен материал е една малка част от цената и може да се намери в различни типове гори. Били местен магазин за хардуер нацепи дърва за точното измерение на своя дизайн. За срок на инсталацията , използвайте шипове да гарантира, че те са здраво закрепени към стената. Използвайте дървения материал като рафтове в трапезарията , за да покажете любимите си колекции и декоративни вази. Поставете си чаши за вино и една купчина от колоритни ястия по рафтовете на магазините за атрактивен дисплей .

Magnetic и Черна боя е не само достъпни, но това е по атрактивен начин да се създаде многофункционален пространство. Paint една стена в дома си с две ръце на магнитна боя . Оставете го да изсъхне шест до осем часа между палта. След това нанесете още един слой от магнитна боя . Оставете го да изсъхне и да се лекува в продължение на седем дни преди употреба. Вашата нова стена ще бъде идеалното място за хранителни стоки списъци и вечеря рецепти. Нека децата ви привличат любимите си снимки или да прекъснат връзката си произведения на изкуството с помощта на цветни магнити.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/remodeling-plans/1019125745.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.