Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> ремоделиране планове >> Content

Стъпки за Довършителни мазе

Довършителни мазе може да вземе навсякъде от една седмица до няколко месеца , за да завърши поради многото стъпки, които участват . Най-трудните стъпки, най-вероятно ще бъдат процесите на формулиране и drywalling , тъй като и двете изискват много на измерване , рязане и заковаване . Следващата най-трудната стъпка вероятно ще бъде процеса на почистване , особено ако използвате мазето за съхранение. Ако не сте запознати с дърводелство и строителство, тя може да помогне да има общо разбиране за основните стъпки , участващи в довършителни мазе , преди да решите да се впуснат в тази голяма работа. Cleanup

Преди да започнете процеса на обработка, което трябва да направите основно почистване на мазето. Това включва изчистване на пространство на кутии , мебели, паяжините , мръсотията , буболечки , и отломки . Измийте надолу по стените и подовете със силна четка търкане и сапунена вода се смесват с половин чаша белина за всеки галон на вода. Това ще помогне да се дезинфекцират района. Позволете стените, за да изсъхнат за няколко часа , преди да продължите .


Мярка

След почистването е пълна, се пълни измервания на мазето си от пода до тавана и стената за стена ( ъгъл до ъгъл ) преди да продължите.

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/remodeling-plans/1019125741.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.