Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> ремоделиране планове >> Content

Как да се изработи Home Пералня Room

Ако сте като повечето американци , вие средно около 400 купища пране всяка година , което се равнява на много време, прекарано в пералното помещение . Перални помещения често са в мазето --- получаване ви остана там, както добре. С малко креативност , можете да обновите своя перално помещение към функционална и красива пространство, което няма да ви остави раболепие , когато вашето дете се прибира от полето училищна екскурзия до местния блатото. Инструкции

1

Решете къде искате вашия перално помещение . Да го превърнем в лесно достъпна --- така че да не се влачи нагоре и надолу по стълбите с купища дрехи --- е важно. Намерете помещение или район, където шума на пералнята и сушилнята няма да бъде досаден .

2

Разбера вашата ВиК, електрически или газови нужди . A миене и сушилня не може да се постави навсякъде. Те имат нужда от кука прозорци на комуналните услуги . Консултирайте се с местния изпълнител да разберете къде линии могат да бъдат използвани, за да се настанят на електроенергия , газ, вода и канализация.


3

Помислете за една стая с прозорец . Natural слънчева светлина не само ще озарява вашия перално помещение и настроение , но тя също така ще осигури по-добро осветление за сортиране на дрехи и зацапване петна.

4

Подарете си много място . Ако сте били остана в малко перално помещение , знаеш, че е трудно да се справи и сгънете дрехи. Дайте си достатъчно брояч пространство или да включва площ за маса .

5

Инсталирайте рафтове или шкафове близо до вашата пералня и сушилня , за да пазят прах за пране , препарат и омекотител . Държейки всичко на една ръка разстояние ще направи вашата работа много по-ефективно . Можете също така да искате по-голям шкаф в къщата на дъската за гладене и ютия .

6

Включи стая за дрехи на сух въздух . Air сушене на дрехи могат да спестят специални тъкани и електроенергията . Инсталирайте подвижен простир или да закупите багажник сгъваем сушене.

7

Изберете трайни строителни материали. Ако живопис, изберете боя на маслена основа , която е устойчива на плесен . Използвайте подови плочки , които ще се изправи срещу надраскване и драскотини . Уверете се, стелажи и шкафове побере до тежки бутилки с препарат.

8

Направи си стая Multitask . Ако не разполагате с достатъчно пространство, за да се посвети на перално помещение , помислете дали да не функционира като множество стаи. Пространство за изкуство, а mudroom , шевна стая или офис пространство са добри начини за споделяне на пространството.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/remodeling-plans/1019125731.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.