Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> ремоделиране планове >> Content

Как да изчислите ремоделиране Jobs

Good Оценка е умение . Намирането на правилната комбинация между цена точка и качествена работа отнема време ; толкова повече ще се оцени по-добре ще стане . Правейки калпав работа или използване на по-нисши материали ще боли вашия бизнес. Дайте най-добрата оценка можете, и да живеем с резултатите . Ремоделиране оценки обикновено включват договаряне, така че да включват буфер за намаляване на първата си price.Things ви е нужно
Invoice /оценка Билети Ruler
Calculator
скицника
Camera
Business карти на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Винаги носете работна писалка , вашата фактура /разчет книга и калкулатор. Не разчитайте единствено на вашите велики математически умения . Носете си владетел. Знаейки материални размери ще ви и вашето време и пари на клиентите спаси. Уверете се, че сте разбрали това, което клиентът иска да направи, преди да тръгнете. Някои работни места ще изискват оценка на оборудване; той донесе със себе си за първи път. Някои стандарти са една стълба и фенерче. A скица тампон и камера са ценни инструменти . Скица дизайн на сайта и размери . Вземете фотографии за последващи справки.

2

Виж сайта. Много хора питат за оценки на телефона. Това е лоша практика. Сайтове и материални изисквания могат драстично да повлияят един цитат . Говорете на клиента чрез спецификата на работа , включително вида и стила на материали искаше . Измерване на размери от Ваша страна може да варира значително от клиента.


3

Разбера един разчет на времето за изпълнение на работни места. Само вие знаете какво е вашето време струва. Вашето време е по-ценно (в зависимост от климатичните условия) през определени месеци от годината , така че ако един клиент може да изчакате, докато бавно сезон , можете да си позволите да отстъпка . Не забравяйте също , че работата ни листа безпътен не плаща същото като плочки за полагане на работа. Ниво на умения, необходими да управлява цена.

4

Изчислете никакви материални разходи . Освен ако не сте сигурни за материални разходи , ще трябва да говоря с вашия доставчик и да ги проверява въз основа на качеството, количеството и стил изисква . Доставка къщи могат да бъдат и ценни ресурси за определяне на стойността на конкретна работа . Попитайте ги какво обвинение техните монтажници . Ако клиентът е предоставяне на материали , можете да пропуснете тази стъпка.

5

Напиши или разпечатате на приблизителна оценка. Отговорете на въпросите на клиентите. Задаване на дата, която ще започне. Събирайте депозит. * Съветва клиента на евентуални закъснения . Ако не може да направи продажбата на място , проследяване на 24 до 48 часа.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/remodeling-plans/1019125730.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.