Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> ремоделиране планове >> Content

Плот Sink Опции за инсталиране

A плота мивка е мивка , която е монтирана в разрез дупка в плот или е отлята всичко в едно парче с тезгяха. Можете да инсталирате плот мивки в кухни и бани. Въпреки, че те заемат малко повече пространство, отколкото пиедестал мивки, мивка плот може да помогне за създаването на един елегантен , изчистен вид. Те също могат да бъдат удобно: всичко си почистване , измиване или коняр елементи могат да бъдат поставени под ръка върху плота . ( Self - Език в анус Мивки

Самостоятелно Език в анус мивка е един от най-лесните варианти плота мивка да инсталирате. Той има устна всичко около върха , която се опира на плота , когато мивката е правилно поставен в изрязан отвор . Вие ще трябва да се прилага уплътнител около присъединят. предимствата на самостоятелно Език в анус мивка включват лекота на инсталация , както и факта , че тя премахва необходимостта от дупката в плота , за да бъде завършен . мивката е просто да се поставят в светло- и обезопасяват , с някакви груби ръбове в прореза са скрити от припокриване устна.


Интеграл Мивки

Integral мивка плот единици са произведени всичко на едно парче , с мивката и плота са част от непрекъсната повърхност . те са много лесни за инсталиране, и , в зависимост от материала , че те са направени от , може да бъде доста икономичен вариант . интеграл мивки са много лесни за почистване , тъй като няма повдигнати области или цепнатини , където мръсотията може да получите в капан . тъй като съществуват никакви пролуки между мивката и броячът да пазят запечатани , неделима единица е също така лесно да се поддържа . <Бразилски >


вграждане Мивки

A мивка флъш - монтиран е монтиран така , че ръба на мивката е на нивото на ръба на плота . Това създава ефект на неразделна мивка. Flush монтирани мивки са малко по -трудно да се инсталира , отколкото самостоятелно Език в анус или интегрална мивки , тъй като горната част на мивката трябва да бъде точно наравно с плота .


Under- Монтирани мивки

< р > под монтирани мивки са вдлъбнати в тезгяха. Те са задържани от клипове закрепени към долната страна на плота. Под монтирани мивки са по-трудни за инсталиране , отколкото самостоятелно Език в анус мивки , например. Тъй като ръбовете на прореза са видими над ръбовете на мивката , те трябва да бъдат завършени , за да не изглежда груб или грозен . Това може да увеличи разходите .


Материали

Материалите, използвани за мивки включват мрамор , стъкло и различни пластмаси . Много мивки са направени от порцелан . Друг често срещан материал е стъклопласт . Плотове често са направени от пластмасови ламинат или полимерни материали като мрамор култивират . В бани , плотове могат да бъдат направени от твърда повърхност, издръжлив материал, който може да се полира и шлифован . Те могат също така да се състои от керамични плочки . За интегрални единици , могат да бъдат използвани култивирани мрамор или твърда повърхност . Можете също така да намерите цялостни единици , направени от стъкло.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/remodeling-plans/1019125459.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.