Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> ремоделиране планове >> Content

Pier & Опции Бим Фондация

Pier - и - лъчеви фондации са дърво сет на бетонни кейове . Те могат да бъдат използвани във всяка част на Съединените щати за палуби , но те ​​също се използва вместо мазе в някои американски райони . Няколко опции се прилагат към кея - и - лъчеви фондации . Материал

Гредите в основата кей - и - светлини трябва да бъдат направени от здрава дървесина , който е обработен, за да издържат на времето натиск . Колоните , обаче , могат да бъдат направени на наля бетон , бетон блок или глинени тухли. Излива бетон и бетонни блокове са по-подходящи от глинени тухли за жилищно строителство , тъй като те могат да притежават по-голяма тежест . Глинени тухли могат да бъдат използвани в строителството на палубата . В някои случаи, като например навес и други по-малки сгради, използвайки тухла на върха на бетон може да бъде полезно , защото бетонът предлага солидна основа и тухлата е евтин начин да се изгради до края на кея. Теглото на една сграда определя кои строителен материал е най-добре.


Височина

Височината на пилоните зависи от проектирането на сградата и закони за зониране на местоположението . Ако живеете в зона наводнения , след това строителните норми ще диктуват минимална височина кейовете . Ако не зониране прилагат към кейовете , а след това те могат да бъдат каквото и височина искате. Обсъдете плановете си с един инженер да се определи максимална височина кейовете " все още да разпространявате тегло на сградата безопасно. След това се планира строителството на базата на височината на кея , че най-добре отговаря , че и други спецификации .

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/remodeling-plans/1019030419.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.