Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Кухни >> Content

Как да се свържете Over- The- Range обезвъздушаване

Обезвъздушаване диапазон качулки са често свързани към долната страна на шкафове , разположени по-горе диапазон или фурна, за да помогнат за премахването на топлина, пара и миризми в кухнята . Повечето единици имат възможност или да излее навън или възможност за рециркулация на въздуха вътре без вентилация . За да инсталирате качулка първо място е необходимо да има ток тече от главния захранващ панел към кутията от електротехник . Този проект обикновено изисква само няколко часа, за да се направи и е най-добре с помощта на assistant.Things ви е нужно
сензор Stud
Vent канал гъвкави тръби
Pencil
Extension бургия <Бразилски > Jigsaw
Vent капачка комплект
Silicone силикон
Tape
бормашина
3/8-inch свредло
3/4-inch свредло
3/16-inch свредло
Спрей пяна изолация
Филипс отвертка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Наемете сертифициран електротехник, за да инсталирате електрически контакт в шкафа над границите и стартирайте електрическа линия до основната електрическа верига.

2

Плъзнете сензор родословни над стената под шкафа над границите и маркирайте местоположението на всички шипове . Поставете единия край на отдушник канали през вътрешността на кутията и се уверете, че тя не е разположена в съответствие с една от шпилките . Регулирайте неговото поставяне , колкото е необходимо и да изготви план на тръбопровода върху шкафа с молив .


3

Пробийте през центъра на контура с малко разширение тренировка , така че отива по целия път чрез към екстериора на дома. Използвайте пъзел за да изрежете отвора от вътрешната страна на къщата и след това се премести на изолацията фибростъкло настрана, за да стигнат до външната стена . Draw подобна дупка на тази стена и го нарежете по същия начин като първия .

4

Fit отдушник капачка над дупката на екстериора на дома в съответствие с инструкциите , които се появиха с капачка. Замажете около шева между отдушник и стена със силикон силикон и я оставете да изсъхне .

5

ивични шаблона на хартия, която дойде с аспиратор към вътрешната база на кабинета , и център, за да го е в съответствие с приблизителен диапазон под . Натиснете молив през хартията на мястото на монтажните отвори . Също очертае местата на отворите за достъп вентилационната тръба , а захранващият кабел в този момент. Уверете се , че сте направили един тъмен отпечатък върху повърхността , преди да премахнете шаблона.

6

Пробийте 3/8-inch дупка в дъното на шкафа в единия ъгъл на очертаната вентилационен отвор . Поставете мания през дупката и изрежете отвора за тръба отдушник , за да стигнат до капака . Използвайте 3/4-inch свредло да се създаде дупка за захранващия кабел на Худ .

7

Bore 3/16-inch пилотни дупки надолу през посочените марки на базата на кабинета . Съхранявайте тренировка направо така дупките не са под ъгъл най-малко.

8

Повдигнете отдушник тръбата нагоре в кутията и свържете единия край към атмосферата с помощта на клиповете , които дойдоха с отдушника . Нанесете силикон или спрей пяна изолация да запечатват всички празнини между извън отдушника и отвора в стената .

9

Завъртете диска на върха на отдушника диапазон , така че е настроен да експулсира чрез отдушник навън и не просто в режим на рециркулация. Били асистент повдигнете капака , така че устните през вентилационния отвор пасва вътре кройката отдушник дупка. Извадете електрическия кабел през отвора му в кабинета, но го оставете да се изважда.

10

Поставете метални подпорни плочи качулката над дупките вътре в кабинета и конец монтажните винтове надолу през ъгловите отвори първият . Затегнете всяка от ъгъла монтажните винтове с Филипс отвертка, за да задържите теглото на уреда , преди да поставите останалите винтове.

11

Прикрепете обезвъздушаване на устна , простираща се от предния капак в кутията с помощта на клиповете който дойде с капака .

12

Включете захранващия кабел в електрическия контакт в кабинета и се тества работата на вентилатора на качулка .

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/kitchens/1019124914.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.