Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Интериор ремоделиране >> Content

Как да изчислите Вашата Basement Обновяване

Обновяване мазе обикновено означава, че приемате от една недовършена пространство използва главно за съхранение на една област, която може да се използва за живеене или отдих. Това е един от най-лесните и най - ефективните начини за повишаване на стойността на един дом . Макар че има хиляди възможности за избор при планирането на ремонта , най-добре е да се започне с изчисляването на разходите за основните си нужди и след това добавяне на лични щрихи , които попадат в рамките на вашите budget.Things ви е нужно
мярка лента <Бразилски > калкулатор
Grid хартия MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Basic Прогноза

1

Измерва се площта на сутерена , които искате да прекроявам .

2

Умножете пъти дължината на ширината да се получи общият квадратен метър от площта .


3

Умножете квадратен метър от площта с $ 25 за най-ниския клас прогнозната . Умножете същия район с $ 50 до получите най-висок клас оценка.


Подробна оценка на MarketBook.bg 4

Начертайте скица на мазето на решетка хартия. Добави във всички стаи можете потенциално ще прекроявам .

5

Обозначете всяка стая в съответствие с нейното използване. Изчисляване на квадратен метър от площта на баня , отделно от останалата част на мазето.

6

Умножете квадратен метър на банята с $ 75. Умножете останалата част на квадратен метър с $ 25. Съберете двете числа, за най-ниския клас на разходите а. За най-висок клас струва един , умножете зона баня с $ 150 и останалата част от сутерена от $ 50.

7

Добави никакви специални функции, които планират да се включат в ремонта като специалност паркет, излаз прозорци , бар или камина . Изчислете тези елементи по себестойност, плюс 10 на сто за инсталация.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/interior-remodeling/1019123903.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.