Как да инсталирате Storage с плъзгащи се панели

Традиционни люлеещото и акордеон - стил врати създават негативна пространство в една стая , че не можете да използвате . Когато пространството е с премия , плъзгащи се панели на единици за съхранение може да спомогне да се максимализират сумата, която имате. В допълнение към спални помещения , плъзгащи се панели може да бъде добро решение за магазин шкафове, гараж за съхранение и вертикално съхранение в малки бани. Панели за съхранение обикновено са изработени от стъкло, боядисана стомана , огледала, винил и дърво. Ако имате намерение да се мотае единица за съхранение с плъзгащи се панели , трябва да се вземе предвид теглото на устройството и разположението на шипове в стената . Нещата ще трябва
мярка Tape
молив Carpenter е. Level
Stud Finder
Saw
1 на 2 - инчов дървен материал , изрязани на
Пробийте
2,5 - инчови винтове
Storage единица с плъзгащи се панели
дървени подложки
Cabinet пълнител бар
Изкърпване съединение
Paint , който съвпада с цвета на стената на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
<Бразилски> 1

Измерете колко далеч над пода единица за съхранение ще бъде инсталиран на вашата стена . Използвайте измерването да се направи хоризонтална линия по протежение на стената, която представлява дъното на шкафа. A ниво ще ви помогне да се уверите, че линията , минаваща на не е криво .

2

Намерете шипове в стената с търсач родословни . Отбележете местоположението на шипове в стената .


3

Създаване на книга борд, който е със същата дължина като единица за съхранение , като се изрязват един - от -2 - инчов дължина на дървен материал по размер .

4

Инсталирайте Леджър съвет по протежение на линията, която по-рано привлече върху стената . Използвайте 2,5 - инчови винтове за закрепване на борда , като се внимава да карам винтовете в шипове в стената . В горната част на книга борда трябва да се срещне с начертаната върху стената , като на борда ще допринесе за поддържането на теглото на устройството за съхранение като го инсталирате .

5

Повдигнете устройството за съхранение върху книга борда . Като държите устройството на място , да провери , че тя е ниво. Ако устройството не е на нивото , баста дървени клинове между Леджър дъската и единица за съхранение , за да спомогне за коригиране на позиционирането .

6

Закрепете устройството за съхранение на стената шипове, с помощта на винтове . Най-доброто място да поставите винтовете е чрез рамкиране парче по протежение на горната и долната част на устройството за съхранение, тъй като тя е по-дебела , отколкото просто таблото . Ако една страна рамкиране парче подравнява с родословна стена , можете да поставя винтове в тази област, както е добре . Space винтовете от 6 инч , ако го направите сигурна единица за съхранение от страна рамкиране парче.

7

Прикрепете плъзгащи се панели в предната част на устройството за съхранение , като се следват инструкциите на производителя , ако те не са вече приложен.

8

Извадете Леджър дъската и да запълни дупките за винтове с кръпка съединение. Използвайте боя , който съвпада с цвета на вашата стена, за да се прикрие кръпка съединение.

Какво мога да Paint на печка на дърва , за да го предпази от ръждясване Извън

? A печка на дърва може да бъде евтин начин да се затопли веранда или тераса на хладно есента или пролетта вечер . Печки на дърва обикновено имат покритие, което ги предпазва от вредните външни влияни

Περισσότερα >
Как да спечелим Cedar Мебели

Как да спечелим Cedar мебели . Можете да направите почти всякакъв вид мебели от кедър. Cedar идва от иглен лагер дървета и затова е в мека дървесина категория. Като меко дърво , кедър е по-лесно да

Περισσότερα >