Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Home Building >> Content

Как да се присъедините към праговете на вратите Заедно

праговете на вратите са парчетата от дървен материал , които служат като връзка между основите на сградата и на първия етаж или коляното стената. Монтаж на тези плочи включва сътрудничество между изпълнителя , отговарящ за изливане на фондацията и на дърводелеца , който отговаря за изготвянето на структурата . Когато основите се излива , анкерни болтове се вкарват в цимента и стават остана на мястото си , след като конкретни набори . Дърводелецът след това поставя перваза на плоча над болтовете и го стяга на място. В някои случаи , обаче, продължителността е твърде голям за една част от дървен материал , така че праговете на вратите трябва да бъдат joined.Things ви е нужно
Hammer
Nails
Saw
Сил теглилки
Перални
Nuts
Nail пистолет (по желание )
Socket гаечен ключ

Покажи повече инструкции

1

Mark където перваза плочи трябва да се поставят в горната част на основата . Използва се методът за 3-4-5 да се уверите, че ще бъде квадратна , когато се инсталира .

2

Инсталирайте слой от перваза на мерки и теглилки на фондацията. Използвайте налягане или полезност нож, за да мушкам дупки, където са разположени анкерните болтове .


3

Трансфер местоположението на анкерните болтове върху праговете на вратите и след това пробийте дупки , така че плочите ще бъдат в състояние за почивка на болтовете и плосък върху фундамента.

4

Капка дъските на мястото , заби перваза плочи един срещу друг в ъглите и на участъци , където един съвет не е достатъчно дълъг . Измерете внимателно, така че разликата между дъските е минимална.

5

Toe - ноктите парчетата на праговете на вратите заедно , така че те са свързани като едно непрекъснато парче. Използвайте или чук и пирон или пистолет за пирони , за да закове от една дъска в другата под ъгъл. Toe - пирон от всяка възможна страна: това ще бъде четири ноктите на една педя и три ноктите в ъгъла

6

Завършете инсталирането на праговете на вратите , като се свързва пускат шайби на болтовете и осигуряване на плочите. на място с ядки затегнати надолу през шайбите .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/home-building/1019123377.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.