Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Home Building >> Content

Deck винтове Видове

По дефиниция , винт палуба - или " опашка " , както се нарича в някои кръгове - е проектирана закопчалка с самоходни конци и много остър връх . Стил Винтът позволява тя да бъде поставена в повърхности с по-малко усилия , все още създава здраво задържана , че остава трудно да извадя . Винтовете са с различни дължини ; в Robertson , Phillips или други разновидности на главата ; и в различни цветове, за да отговарят на боя палубата на . Deck винтове често се използват, защото те причиняват по-малко щети на дървен материал , и са дълготрайни , ръжда - устойчиви и силни. Flat Head Deck винтове

винтове с плоска глава палубни често са посочени като най-добре проектирана винта за изграждане на палубата. Дизайнът на главата се прави , за да отидат флъш в дървото с широка горна част за допълнително изчакване , като същевременно се намалява способността на винта да бъде потопен твърде далеч в структурата . Плоският главата е любима на много дърводелци , защото го прави минимални щети за материала на сградата , включително и мека дървесина .


Trim Head Deck винтове

Trim палубни винтове главата са подобен на дизайна на плоския главата , защото тя потъва флъш в дървото . Но декоративни винтове главата са по-малко забележими , когато са поставени поради по-малкия главата, което им позволява да се скрие в структурата . Само опитни специалисти са склонни да използват този винт се дължи на възможно щетите, които той може да причини на палубата , ако винта дърпа през гората . Predrilling дупки за тези винтове се препоръчва. Продажба и Наем на Composite Head Deck винтове

Композитни винтове главата са специално резба , за да създадете повече изчакване. Те имат по-компактен дизайн на главата, наподобяваща нит , за да създадете по-малко дървесен прах , когато те се вмъква . Те са склонни да се използва в комбинация или с плоски или отрежете главата винтове да се запази дърво от изкривяване или гъби .


Смазват Deck винтове

смазват винтове палубата могат да бъдат от всякакъв разнообразие (плосък , тапицерия, или композитен ), но са покрити с масло или друго смазочно решение, така винтовете потъват в дървото с минимални усилия. Те имат един и същи трюм като нормална винт без никакви недостатъци.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/home-building/1019123285.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.