Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Home Building >> Content

Как да: се справиха Стави на Mouldings

справиха стави са добър подход към създаване стегнати , отрежете работни ъгли. Този метод, който може да изглежда объркващо в началото, е прост и логичен , след като разбра. По принцип , на техниката е да видя контура на формоването на едната страна на фугата , така че се справи парче на формоване се вписва в uncoped парче на формоване . The uncoped парче на формоване се нарязва на ъгъл от 90 градуса , така че да пасва флъш в ъгъла на стената . Нещата ще трябва
Справянето видяха
Пресни остриета
Pencil
десния ъгъл
мярка Tape MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1 Леене трябва да се измерват и нарязани внимателно.

Измерете формоване. Маркирайте формоване на измерване, която е по цялата дължина на стената от ъгъл до ъгъл . При измерване и маркиране за съкращенията, да го направят на гърба на отливането .

2

Изрежете двете парчета на формоване под ъгъл от 90 градуса по цялата дължина на стената.
<Бразилски >
3

Маркирайте справиха страна. Използвайте изключване фигура от същия формоване , който се използва и кръстосано нарязани на скрап, под ъгъл от 90 градуса . Използвайте това парче като шаблон за отбелязване на контура на профила на формоване на гърба на парчето , което ще се справи . Линия шаблона изключване точно там, където крайния ставата ще бъде, но на плосък гърба на формоване. Използвайте прав ъгъл за да продължи тази линия на горната и долната част на справиха ъгъл , това ще ви помогне да ръководи правилното нарязани.

4

Нарежете справиха страна. Използвайки справяне трион ( понякога се нарича бижутери трион ), нарязани по линията отбелязани на гърба на справиха парче формоване. Уверете се, че да се намали , перпендикулярно на гърба , докато превъртате острието , следвайки извивките на профила на формоване. Използвайте прясно острие , уверете се, че острието е опъната в триона. Спокойно , нека инструмент върши работата . Float триона лесно и нарязани методично . Както можете да срежете , пази острието доста перпендикулярна на плосък гърба на формоване.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/home-building/1019123226.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.