Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Home Building >> Content

Mobile Home Parks Близо Gaithersburg , MD

A крайградски град, разположен на около 15 мили от Washington DC, Гейтърсбърг , Мериленд е заобиколен от паркове . Много от тях са подходящи за превозни средства за отдих и подобни мобилни домове. Районът около Gaithersburg е дом на няколко мобилни домашни общности, които някога са били наречени мобилни вътрешните паркове. Мобилни обитателите на жилищата могат да бъдат малко по- разтревожени, за да открият там са открити мобилни паркове в границите на град Gaithersburg . Въпреки това ; опции са на разположение в рамките на 10 мили от града и по-далеч. RV паркове и къмпинги

Според Yellowpages.com , един мобилен дом - приятелски лагер е в рамките на 10 мили от Гейтърсбърг , Мериленд. The Little Bennett къмпинги ( няма уебсайт ; 23701 Frederick Rd, Кларксбърг , MD 20871 ; 301 - 972-9222 ) се намира в системата Montgomery County Parks . В парка има ток и вода с достатъчно място за превозни средства за отдих или RVs . В лагера се намира на север приблизително 9 мили северно от Gaithersburg чрез Interstate 270 North.


Mobile Home Общността

Единственият мобилен дом общност близо Gaithersburg е Middlebrook Mobile Home Park ( няма уебсайт ; 19515 Frederick Rd, Germantown , MD 20876 ) . Обществото побира произвежданите домове. Има 194 места в общността , според Mobile дома парк Store. Обществото се намира точно над 3 мили северно от Gaithersburg на Мериленд членка Road 355 . Продажба и Наем на повече от 10 Miles Away

Cherry Hill Park ( cherryhillpark.com ) е място за каравани и подобни мобилни домове. Той се намира на 13 мили северно от Gaithersburg , и се счита за най-близкия мобилен дом парка за каравани до Washington DC Районът има място за повече от 400 RV и къмпинги . Той не е напълно залесен , предлагащ басейни , голф, магазин и аркада , а дори и транспортират до Капитолия .


Специални съображения

RV мобилни домове трябва да се обадят напред да запазите място , като паркове около Gaithersburg са ограничени до два обекта . Произведено купувачите на жилища трябва да гледат към осигуряването на пространство преди осигуряването на дома, по същата причина --- пространство в мобилните домашни общности в района са ограничени.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/home-building/1019123210.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.