Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Home Building >> Content

Как да Пирон Рафтър

Rafters , които често са 2- от -4 , от дървесина , тичам хоризонтално през тавана на стаята и подкрепа покривни материали, като например херпес зостер. Защото греди понякога поддържат собствената си тежест , както и теглото на покривни материали , те трябва да бъдат правилно инсталирани. Използвайте котви и нокти , за да се осигури греди към гредата подкрепа , на която те седят . Да заковеш гредите на място осигурява достатъчно стабилност в подкрепа на гредите и покривни материали те hold.Things ви е нужно
поцинковани гвоздеи
Сеизмични котви
Saw
Hammer

Покажи повече инструкции

1

Разположете ребрата на върха на лъч на подкрепа , така че 2 - инчов страна на 2 - от - 4 докосне лъч подкрепа. Отбележете местата на лъч на подкрепа на ребрата с молив . Къде си го маркирате , използвайте трион за изрязване на 1/2-inch-deep прорез в ребрата , където той се намира в горната част на гредата на подкрепа. Прорезът ще ви помогне да вият на място.

2

Натиснете ребрата надолу върху лъч на подкрепа. Лъч подкрепа трябва да се вмести в прорезите на ребрата .


3

Позиционирайте сеизмична котва така една част седи срещу ребрата , а другата част се намира срещу страна на гредата на подкрепа. Закрепете сеизмична котвата с поцинковани гвоздеи .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/home-building/1019123168.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.