Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Home Building >> Content

Трябва ли да Залепете & Гипс Гипсокартон ако Слагам плочки върху

? Гипсокартон е добър фундамент за керамични плочки , ако е твърдо и здраво залепен , но специални видове влагоустойчиви трябва да се използват в бани , кухни или други области , изложени на влага. Обикновен гипсокартон гипсокартон и хартия покрива му са податливи на повреди , ако някоя попадне вода в през фугите или шевовете в плочката. Гипсокартон и обикновено трябва да бъде затворена преди да се прилага всяка плочка смола . Мнения се различават

Попитайте три строители, Remodelers или фаянсаджии ако гипсокартон шевове трябва да бъде записано и запечатано , преди да се инсталира плочки, и сте вероятно да получите най-малко четири становища . Някои експерти казват, плочки може да се прилага за сухото строителство , без да покрива шевове ако сухото строителство е сигурна и в добро състояние. Други предупреждават, че каквито и да било пропуски в отворите на гипсокартонени отпуск за влага , които могат да повредят плочки мастика и в крайна сметка да доведат плочки, за да се разхлабят .


Много Рутинно Tape

На практика почти всички строители и Remodelers ще рутинно лента и тюлени шевове в сухото строителство , дори ако стената е предопределен да бъде облицована . И на практика , много монтажници плочки няма да се поставят плочки по недовършени гипсокартон , поради възможността на влага в пропуски, които биха могли да повлияят на инсталацията и нейната работник гаранцията. Най- керамични плочки е инсталиран в кухни , бани и други области , изложени на влага.

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/home-building/1019123133.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.