Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Home Building >> Content

Как да инсталирате Ledger Board Into Concrete

Можете да използвате главната счетоводна книга дъски в редица проекти за подобрения в дома , като например поставяне на палубата , стълби или друга структура, която да стена за срязване . Платка книга трябва да бъде дървен материал , който е най-малко 8 инча широк и едно - и - 1/2 инча дебелина . В повечето случаи , дървен материал трябва да бъде също време - защитени . Ако стената на срязване , че сте се свързали Леджър борда да е направен от бетон , ще трябва да използвате чук тренировка , зидария битови и анкерни болтове, които са предназначени да разширят вътре предварително пробити дупки, за да завърши task.Things Вие " ще трябва
Ролетка
линия креда
ниво 4 -метрова
Ledger борда
Hammer бормашина
Зидария малко
½ - инчов -по- 4 -инчов - дълго бетонни котви
16 - до 22 - унция чук
Регулируем гаечен ключ
безопасност предавка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Lay района , където ще прикрепите Леджър борда на бетона с помощта на креда кутия . Mark където ще осигури на върха на дъската и да щракам по права линия през повърхността на бетона . Привеждане в съответствие на външния ръб на ниво 4 -крак с скъса линията, за да се уверете, че това е ниво , преди да инсталирате Леджър дъската.

2

Направи марка да се посочи мястото, където ще поставите чифт анкерни болтове във всеки край на книга дъската. Поставете една марка 2 инча в от външния ръб на борда и един 2 инча в от горните и долните ръбове . Като се започне от едната страна на дъската и работи за отсрещната страна , мярка от първите марки 16инча и поставете марки 2 инча от горния ръб . Повторете този процес в рамките на дължината на книга борда , колебания на марки от горния ръб на долния ръб , така че болтовете не са всичко в една права линия ; Правейки това ще попречи на Съвета от разделяне или увиване с течение на времето .


3

Задръжте Леджър борда до рязко линията. Пробийте дупка в една от марки по външния ръб на мястото, където ще поставите котва болт. Уверете се, че горния край на книга борда все още е приведено в съответствие с скъса линията и продължи пробиване в бетон със свредло . Плъзнете предене малко на чук тренировка в и излизат от отвора за да се отстранят всички отломки или прах.

4

Плъзнете котва болт в дупката. Хит на задния край на котва болт с чук, за да го карам в бетонната стена . Прикрепете регулируем гаечен ключ към гайка на котва болт и да го превърне в посока на часовниковата стрелка , за да се ангажират болта в дупката .

5

Продължете този процес с всяка дупка , като се уверите , че Леджър борда остават съобразени с на сопна линия.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/home-building/1019123058.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.