Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Home Building >> Content

Как да кадър Гейбъл

фронтон краищата на дома са с триъгълна форма площта, върху краищата на покрива. Те се простират от горната част на външните стени на върха на покрива . След като фермите са инсталирани на нов дом , изпълнителите трябва да рамкират в челните страни на сградата . Стени на дома са рамкирани с 2- от -4 шипове , които са 16 инча в центъра на един от друг . Изпълнителите завършат оформянето на дърво върху фронтон ферми на ръка , преди да инсталирате външните siding.Things ви е нужно
2 - от -4 шпилки
трион Builder е. Air Compressor , и въздух под налягане маркуч
Framing пистолет за пирони и 12D или 16D размер ноктите
Hammer
Level
Framing Square
Pocket откос е. Ролетка и молив
оборудване за безопасност , включително предпазни очила , ръкавици, и стоманени змияр ботуши <Бразилски > Тип 1А свободностоящ портални стълба
вид разширение на обхвата 1А стълби MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

оформлението на поставянето на шипове 2 - от -4 по протежение на горния ръб на дъното хорда на съцветие . Носете тези измервания към горната акорд с вашето ниво , и изложи места шипове " по протежение на горния кабел. Винтовете за фронтон края трябва да се подреждат вертикално с шипове в външни стени , с всяка сглобка в фронтон края центрирано върху шипове на стената под тях.

2

Измерете най-дългото разстояние от долния до горния акорд към подпората за всяка сглобка . Горната акорд е под ъгъл до долния акорд , и ще намали всеки фронтон родословни под ъгъл , който съвпада с съцветие точно .


3

Трансфер ъгъл горната акорд към вашия джоб откос , или да измерва ъгъла с вашия рамкиране квадрат. Използвайки този измерената ъгъл , нарязани върховете на фронтон болтове стена под ъгъл , който съвпада с началото акорд .

4

Позиционирайте конезавод фронтон вързопи , и да го заковем в съцветие , така че лицето на родословната 2 - от -4 е изравнена с външната повърхност на съцветие . Вие ще палеца нокти шийката на мястото си , тъй като се фасове в , и се намира изцяло в между горната и долната акорди , вместо да ги застъпват.

5

Инсталирайте 2 - от -4 копчета по цялата фронтон вързопи , 16 инча на разстояние една от друга , за да завършите край на фронтон рамкиране .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/home-building/1019123016.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.