Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Home Building >> Content

Rebar Изисквания в бетонна стена строителство

якост на бетона е засилено с добавянето на стомана , съчетаващ да образуват стоманобетон. Rebar е оразмерено и се поставя в зависимост от дизайна на структурата и условията на площадката , но минималните стандарти за предоставяне на общи указания . Консултирайте се с професионални инженери или архитекти, или опитни предприемачи , преди да продължите с стоманобетонна проект. Стоманобетон

Steel се поставя в бетон, за да добавите опън и якост на срязване - устойчивост към сили го стречинг изключение - до присъщата му якост на натиск - устойчивост на силите натискане върху него . Стоманата трябва да се постави правилно в бетона , за да устои на натиск , опън и срязване натиск и помощ на контрола напукване . Хоризонтална армировка добавя устойчивост на сили на опън , и вертикална армировка подобрява устойчивостта да стриже сили.


Бетон и арматура

Подсилена стомана се произвежда като барове ( арматура ) или арматурни окото . Деформациите в арматура връзка с бетон, и силната връзка дава възможност на товари да бъдат прехвърляни между двата материала . Когато стомана прави контакт с бетон, която не е реактивна филм се развива на повърхността на арматура , която ви помага да го предпазите от корозия . Дълбочината на бетоново покритие върху стоманата е важен фактор за неговото поставяне , така че да не корозират .

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/home-building/1019122821.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.