Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Home Building >> Content

Как Оформление Metal Flighting

Flighting е тясна ивица от метал, който се произвежда в спирала или спираловидни форми. Тогава Flighting се монтира към една пръчка и се използва при изкопни работи или смилане шнекове като тези, използвани за сняг огнехвъргачки , зърнокомбайни , миксери, след дупка багери и двуетажни хранилки . Преди години , ако flighting на такива инструменти стана надрязан или износени, нов шнек трябва да бъдат закупени . Сега , поради напредъка в технологиите за производство на метал, flighting могат да бъдат заменени от такива инструменти. Част от ремонт шнек включва очертаване на flighting като тя е прикрепена към rod.Things ви е нужно
ръкавици безопасност
Работа пейка
Тел Ножици
Горелка
Заварчици маска

Показване повече инструкции
е. 1

Сложете ръкавици за безопасност на и положи flighting надолу върху работната маса .

2

Използвайте чифт тел Ножици да клъцнат алуминиеви или пластмасови ивици държите flighting заедно.


3

Хванете левия край на flighting с лявата си ръка и сграбчи десния край на flighting с дясната си ръка. Завъртете дясната страна надолу и завъртете на лявата страна нагоре, и внимателно издърпайте двата края един от друг. Това ще позволи на flighting да разширят навън в Accordian -подобен начин.

4

Поставете края на шнека прът през центъра на дясната страна на flighting .

5

Завъртете прът надясно, както е внимателно принудени чрез дължината на flighting . Туист краищата на flighting , така че той се свива около пръчката , като пръчката е работил сам.

6

Snap левия край на flighting в тесен прорез в края на пръчката . Снимайте десния край в десния край на вала. Ако тези слотове не присъстват на специално шнек прът , поставете заварчици маска и заварка на двата края на пръчката.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/home-building/1019122766.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.