Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Home Building >> Content

Използва за Rooftop Съдовете

Всеки, който някога е имал мебели за спалня да пренаредите поради липса на електрически контакти , знае, че там не е заместител на съд , когато трябва да включите една лампа или будилник. Покривни съдове са полезни всеки път, когато трябва да си върши работата на вашия покрив и дори може да се изисква от код. Покривни Съдове

земна прекъсвачи прекъсвачи трябва да защитават резервоарите на покрива , тъй като те са разположени на открито и изложени на атмосферни влияния ; всеки, който използва резервоарите на покрива може да влезе в контакт с дъжд или локви , което увеличава риска от токов удар . Земна защита прекъсвач прекъсвач за съдовете спирания на тока в контакта, когато токът удари. Това предпазва потребителите от нараняване или смърт от токов удар . Окачените капаци могат да се поставят и върху съдовете да се предпази от прах и влага , когато те не са в употреба.


Задължително ползване

Трябва да имате вместилище на покрива , ако имате климатична инсталация , разположен на вашия покрив . The National Electric кодекс изисква наличието на електрически съд в рамките на 25 фута на климатична инсталация . Ако устройството някога изисква ремонт, сервизен персонал могат да се свързват електрически уреди или лампи в нея. Наличието на съда елиминира нуждата от дълги удължители и опасността от тях висеше над страна на къщата или да се опитва да ги управляват чрез прозорци във вашия дом.

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/home-building/1019122764.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.