Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Home Building >> Content

Как да се изгради един Soffit Around Heat и A /C Ducting

HVAC канал носи нагрява и охлажда въздуха в цялата къща , за да отвори в стените , подовете и таваните . Строителите обикновено крият канал в кухините между стенни шипове и таванни и подови греди . Но в случаите, когато се крие канал в стени , подове и тавани, не е възможно , то крие в софит е популярна алтернатива. Изграждане на софит изисква основна дърводелски умения, както и способността да се мотае и да завърши гипсокартон . Нещата ще трябва
Tape мярка
Hammer или пистолет за пирони
циркуляр или ръка видях
Nails
Две по четири греди
Corner топчета
Half- инчов гипсокартон < Бразилски> Utility нож
Въртящи пирони или винтове
Гипсокартон нож
Съвместния съединение
Medium - шкурка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Намерете най-близкия родословни от всяка страна на вертикалната тръба и най-близката греда за хоризонтален канал . Пирон ред на две по четири крака , разположени успоредно на канала на гърба на кутията или греди . На два -по- четворки би трябвало да работи на дължината на тръбата и ще служат като опора за софит .

2

Нарежете няколко четворки две -по- в 12 - инчови плочи . Лак за тези парчета, за да дъски за подпомагане на 24- инчови интервали от всяка страна на тръбата . Всяко парче трябва да бъде директно срещу съответното парче от другата страна на канала . Прикрепете друга фигура, която преминава тръбата и се свързва със съответните парчета, за да формират една кутия около тръбата .


3

Мярка кутията и нарязани гипсокартон да се поберат . Нанесете тънък слой от съвместното съединение по шевовете на суха , използвайки вашата суха нож. Натиснете лента от гипсокартон лента в съединението по шевовете и натиснете лента от ъгъла топчета върху ъглите. Нанесете втори слой от съединение , и нека кал изсъхне през нощта . Нанесете допълнителен слой съединение , оставете да изсъхне , след това пясък със средно - песъчинки шкурка, за да се изгладят .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/home-building/1019029926.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.