Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Home Building >> Content

Как да си направим Old Fashioned Wooden Front Porch

Изграждане на старомоден предната веранда е повече за детайлите от процеса на разработване . Старомоден предните веранди произтичат от викториански тип архитектура , със спирала , богато украсени мнения или колони , сложни декоративни дъски и парапети с декоративни вретена . Styles различен в различните райони , но веранди са често срещани в големите и малките градове до средата на 1900 г. , когато автомобилите и крайградски развитие превзеха . Сега веранди се завръщат и много собственици са ги добавите . Все още можете да направите един старомоден дървен чардак сега с някои съвременни техники, като например , приготвени мнения и колони , и отрежете . Нещата ще трябва
публикации или колони
дървени подови настилки , езика и жлебове
Таблица видяха
поцинковани довършителни пирони
Hammer
1 на 4 или 1 - от - 6 - инчови декоративни дъски
декоративно спирала
парапети и вретена
бетонни или скоби на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Билд старомодна дървена веранда с декоративни мнения или колони, за да поддържат покрива. Използвайте пунктове с закръглени страни в различни комбинации , големи кръгли колони с декоративни бази и блузи или занаятчийска стил подкрепя заострени от широк дъното до върха. Отговарят на тези на стила на къщата . Големи двуетажни къщи изглеждат най-добре с колони, едноетажни къщи с кръгли или занаятчийска мнения .

2

Направете дюшеме с език - и - бразда настилка. Инсталирайте тази перпендикулярна на стената на къща , над дървена рамка на страничните ленти и подови греди . Нарежете бразда на разстояние една дъска с маса трион , за да започне настилката с плавен ръб. Nail настилки за греди с поцинковани довършителни пирони задвижвани диагонално с чук чрез езика . Подстригване на езика на разстояние от миналата дъската . Добавя се 1 - от -4 или 1 - от -6 - инчови тапицерия дъски по ръбовете като опция.


3

Trim покрива с декоративна спирала под връх край на фронтон покрив или с извивки нарича spandrels по краищата на покривните стрехи или наклонени вагонните фронтон покриви. Закрепете те да фасцията или са изправени пред бордовете на покрива краищата с пирони или винтове. Купуват тези от доставчици покривни . Те се предлагат в разнообразие от стилове , с декоративни вретена , ветрилообразни ъглови лайсни или богато украсен дизайни за превъртане .

4

Поставете дървени парапети между стълбовете , обикновено с горни и долни хоризонтални релси между стълбовете с вертикалните вретена между релсите . Използвайте прости квадратни вретена за основен ферма поглед , закръглени вретена за по- викториански стил или богато украсени оформени вретена . Използвайте правоъгълни парапет върхове и дъна или дъски фрезовани със заоблени ръбове , като стълбищни парапети .

5

Използвайте карнизи и скоби под покрив рамкиране . Те са подобни , защото едната страна се закрепва на стената или мнение и от другата страна на долната част на рамката на покрива , но карнизи са кратки и скоби са големи и обикновено се разшири покрай линията на покрива . Инсталирате тези между стена къща и рамката на покрива или от двете страни на един пост между гредата и долната част на рамката на покрива .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/home-building/1019029821.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.