Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Начало Допълнения >> Content

За Проверените веранди

Пресетият верандата е един от най-щастливите концепции в жилищното строителство . Тя е предназначена за наслада и красота. Неговата цел е да улови прохладни бризове и птици пеят в топъл ден , за да се подслониш от горещото слънце , дъжд и вредители , за да ви дам гледка към градината и девствеността си , и да се създаде един оазис за частен отстъпление или семейство получи - заедно . Тя може да бъде най-доброто място на всички, за да рисувам , чета, пиша или да шият . Ползи

Има много ползи за имащ проверени веранда в бъг напълнена двор. Освен че е свободна от вредителя , може да има цяла нова зала за хранене , забавно и релаксиращо . Тя ще бъде охладител на верандата , отколкото е извън верандата , и няма да се налага да гриза твърде много за разливи и стопанисване . Освен ако не сте килим , можете да почистите с една кофа с вода и почистване на метла . Какъв прекрасен начин за изпращане на децата на открито и все още са ги confiined . Ако не разполагате с пресята веранда, може да се изгради един по един бюджет. Проверените веранда дизайн книги изобилстват.


Размер

Първо , помислете за размера на проверяваното верандата , ако сте добавяне на един . Колко членове на семейството и гостите очаквате ли ще се мотае тук ? Ще тази маса и столове за добре, и все още дават възможност да се отвори вратата към двора ? Къде ще отида , че голям , удобен стол ? Ще имате повече или по-малко мебели или хора от теб в семейството си стая? Не забравяйте, че искате хората да могат да се разхожда свободно. Ако знаете какво мебели ти започваш да се използва , то е предвидено в двора, удобно разположени , и след това създайте "стени " с канап . Измерете , за да видите колко е голяма вашата къща е низ . За да побере осем души удобно , верандата може би трябва да бъде толкова голям, колкото 15 фута квадрат. Продажба и Наем Съображенията в

Повечето проверени веранди са добавките , и някои от тях наистина го гледам . Ако външната конструкция на верандата не съответства на цвят, материал и стил на дома ви , то ще има , че страховитите мисъл поглед. Така че не забравяйте да копирате терена на покрив и външни декоративни детайли на къщата . Надвисналата трябва да съвпада с това, което имате сега, или да бъде в мащаб. За по-стар дом, вие може да искате да се изгради една дървена конструкция на верандата , но имайте предвид, че тя е по-голяма поддръжка от алуминий или винил .
Друго съображение е температура. Ще има дни с не бриз и горещо слънце. Ще се нуждаем от раздвижване на въздуха , за да направите вашия пресята веранда комфортно. Това е много по-лесно да планират за мощен вентилатор на тавана , отколкото да поставите един по-късен етап . Ако това е високо качество дори няма да го чуеш да вървят.


Effects

Не може да има вторични ефекти върху начина, по който е изградена веранда проверени . За едно нещо, то ще блокира някои от естествената светлина, която сега се налива в стаята зад верандата , което го прави по-тъмен , отколкото е сега . За да се избегне твърде много мрак , добавете капандурите на верандата и може би дори да добавите повече изкуствено осветление вътре.
Не блокирайте гледката на вашия двор . Дръжте стените достатъчно високо , така че покрива не надвес и закриват гледката на това красиво дърво . Подкрепа греди и рамки около прожекцията може да блокира гледката , също така даде възможност за това.


Предотвратяване /Решение

Prevent електрически проблеми с планирането на достатъчно електрически контакти . Вие може да искате да има осветителни тела, стерео или телевизор на верандата , и вие трябва да се избегне удължители . Поради възможността на влага , те са опасни . Или на втората мисъл , оставете телевизора вътре. Верандата трябва да бъде бягство .
За да се предотвратят проблеми с подови настилки, се уверете, че той е устойчив на атмосферни влияния . Тя не може да бъде изложен на много слънчева светлина се дължи на покрива, но подът ще се намокри от валежите. Също така, малки грешки могат да идват нагоре през пукнатини в настилката . За да се избегне това , да разшири скрининг по целия път до земята. За щастие , там са нови подови настилки в най-различни стилове, които предлагат по-голяма от всякога атмосферни влияния .


Time Frame

Това ще отнеме известно време за планиране преди да можете да започнете да си веранда. Вие ще се нуждаят от разрешение за строеж и правилното оформяне зониране . Един експерт казва изграждане средната проверени верандата се стига за около 160 човека /час жена от време. Разбира се , има много строителни фирми, които ще си свършите работата много по-бързо - обикновено в рамките на един месец - но вие ще плащат много повече за това

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/home-additions/1019122611.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.