Как да се изгради въздушно нападение Приюти

въздушно нападение приюти различават значително от доменните заслони и Fallout приюти . Доменни приюти трябва да бъдат херметически затворени и Fallout приюти трябва да бъдат херметически затворени и са в състояние да поддържат своите жители в продължение на 2 седмици или повече. Въздушно нападение приюти само имат възможност да защитят своите жители от летящ шрапнел . An подслон въздушно нападение трябва да бъдат само една дупка в земята с най-малко 2 метра на " режийни прикритие. " Един добре познат дизайн е " Anderson Shelter ", използвана като подслон задния двор от лондончани по време на Битката за Британия . С сглобяема покрив, чували с пясък и лопата , че е възможно да се изгради сближаване на Anderson Shelter в afternoon.Things ви е нужно
Steel ролетка
White спрей боя
Shovel
стълбата е. Един пакет ( 500 ) 14 - от -26 инчови чували с пясък
8 -метрова дължина на 72 - инчов диаметър, половин кръг , велпапе водосток
Две тежки найлонови мушами MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Измерете и отбележете правоъгълник с размери 4 на 7 крак в задния ви двор , като се използва стомана измерване на лента и бял спрей боя .

2

Изкопайте правоъгълника до дълбочина от около четири фута , използващи една лопата . Дълбочината на изкопа трябва да позволи седнало лице да бъде защитена от много краката на мръсотия.


3

Shovel изкопаната мръсотия в чували с пясък . Влизат и излизат от дупката с помощта на стълба .

4

Покрийте разкопките с 8 -метрова дължина на 72 - инчов диаметър , половината кръг , велпапе водосток обърна отворена страна надолу . Изграждане на задната стена за приюта , в противоположния край на дупката от стълбата , чрез групиране пясъчни торби , пълни с мръсотия от пода на разкопките на върха на преобърнатата секция на водосток .

5 <стр.> Изграждане на висок 4 фута , дълга седем фута , 2 -метров дебел взрив стена 3 метра пред разкопките чрез групиране пясъчни торби , пълни с мръсотия. Тази стена ще предпазва обитателите на приюта от взрив директно в предната част на приюта . Изкопайте допълнителни дупки, за да получи повече мръсотия , както е необходимо .

6

Покрийте водосточната тръба и задната стена с тежка пластмаса бреза . Покрийте водосточната тръба и предната взрив стена с втори бреза . Покрийте водосточната тръба с 2 -метров дебел слой от чували с пясък или мръсотия.

Как да изберете Garbage Изхвърляне

Въпреки, че повечето от нас приемат за боклук разпореждания за даденост , тяхната употреба и монтаж е строго регламентирано в някои области. Преди да си купите , проверете местните закони и не забравя

Περισσότερα >
Как да се възстанови Vintage Мебели

Били ли сте направили голяма пестеливост или антикварен магазин Намери и купи ретро мебели ? Може би имаш семейство парче от реколта мебели, които е малко износени . Въпреки че можете да рисувате ретр

Περισσότερα >