Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Начало Допълнения >> Content

Как да се свържете с Reliance Transfer Switch към Sub -Panel

A превключвател прехвърляне на ток (PTS ) контролира аварийно захранване гръб, и е свързан в дома на електрически услуги или под- панел . В случай на прекъсване на захранването от местната компания за комунални услуги , резервен генератор може да осигури енергия чрез ключа . Властта се разпределя автоматично към Дома съществуващите схеми. ВТС е свързана с обслужване на дома на прекъсвач панел , или под- панел , така че тя да е лесно достъпна в случай на извънредна ситуация. Нещата ще трябва
Reliance превключвател прехвърляне на ток , включително монтаж комплект.
Конектори Yellow тел ( телени ядки )
плоска глава и Филипс отвертки
Knockout дупка кабелни монтаж
тел за отстраняване на бои на MarketBook.bg Cordless бормашина с разнообразни бита бормашина, и шофьор, бита е. 1 1/4-inch всички предназначение груби винтове конци
Flashlight

Покажи повече инструкции
е. 1

Идентифицирайте място в рамките на 18 сантиметра от дома под- панел за ключа трансфер. Монтирайте ключа трансфер до стената до съществуващия център на товара , използвайки винтове за всякакви цели . Уверете се, че кутията е монтиран в дървени стойки , а не просто да завива към сухото строителство .

2

Изключвайте захранването в центъра на натоварване , след това махнете капака от предната част на под- панел , или прекъсвач кутия. Никога не работете на електрическо захранване на дом , или на индивидуална схема, когато токът е все още включен.


3

Премахване на нокаут в долната част на панела, и свържете тел камшик , който води от ключа трансфера на тази дупка . Завийте кабел монтирането в дупката, и пъхнете кабелите в центъра на натоварване през отвора за нокаут . Закрепете тел камшик от ключа трансфер в монтирането чрез затягане на винтовете на монтирането около кабела .

4

Идентифицирайте веригите , които искате да прокара чрез превключвателя за трансфер. В случай на неочаквано прекъсване на захранването , авариен генератор трябва да прокара ключови вериги , като пещ на дома , електроуреди , от съществено значение осветление и т.н. Захранването доставя чрез превключвателя трансфер вероятно няма да захрани целия дом , освен ако не сте закупуване на цялата Начало генератор и трансфер превключите в състояние да осигури необходимото да тече целия си дом ампераж .

5

Изследвай проводниците вмъкват в центъра на натоварване, която произхожда от ключа трансфер. Свържете зеления земята проводник от ключа трансфера на партерния конзолата в прекъсвач панел. Свържете всички бели , неутрални проводници от ключа трансфера на алуминий неутрален обувка бар в центъра на натоварване на .

6

Вземете една верига, която искате да мощност от контакта за прехвърляне. Извадете черната жица от прекъсвача , който контролира тази верига . Червените и черни жици , водещи от ключа трансфер Reliance са групирани по двойки , които водят до индивидуална прекъсвач в ключа трансфер. Определете един от вързопите веригата тел . Изберете пакет, който се свързва с прекъсвач в ключа трансфер , който е със същия рейтинг като прекъсвача в център на товара на дома . Например , ако веригата е свързан с 20 усилвател прекъсвач в дома , не забравяйте да използвате една и съща номинална прекъсвача в ключа трансфер.

7

Свържете червения проводник от превключвател трансфер веригата да прекъсвача в център на товара на дома . Свържете черния проводник от превключвател трансфер верига за жицата , която сте извадили от прекъсвач на дома . Завъртете тези две жици заедно и след това да ги свържете с жълт тел гайка . Натиснете тези кабели в главния прекъсвач .

8

продължи да се движи на отделните ключови вериги към комутатора трансфер. Обозначете всяка схема за прехвърляне , когато връзките са пълни. Монтирайте капака обратно върху основната прекъсвач панел на дома , когато всички връзки са пълни.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/home-additions/1019029725.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.