Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Начало Допълнения >> Content

Как да Изсипете Buttress Стена

контрафорси са конструкции, които са проектирани и поставени, за да се даде по-голяма стабилност стени , подкрепа и засилване на тях. В миналото са били изработени от дърво и камък , но днес бетон може да се използва . А излива бетон опора е по същество основа на стената - като бетон трябва да се излива в дупка , тя не може да се изправи като вертикална структура - че често се инсталира в области, в които могат да бъдат потъване проблем . Нещата ще трябва
мярка Tape
тебешир или боя
Строителни планове
лопата
пикел
дървени колове
Дървени дъски
винтове
бормашина
Rebar
Concrete
бетонобъркачка
количка

Покажи повече инструкции

1

Mark зоната за опора с тебешир или боя , в зависимост от повърхността, която са ще се нарязва на . Обърнете се към строителните планове за предпочитаните размери .

2

изкопаят района на опора . Използвайте лопата и кирка , както се изисква . Дълбочината се определя от строителните планове , както и в каква степен основите слизат . Наем 3

Поставете дървени колове в отвора за опора . Те трябва да бъдат поставени регулярно през прокопан района на разстояния , които ще ви позволяват да затегнете дървените дъски за тях, и около две трети от дълбочината на вкопана района.

4

Винтови дървените дъски до залогът

5

Lay арматура - . мрежа от арматурна стомана - в нога според спецификациите в плановете на фондацията, на върха на дъските . Тази структура ще даде целостта на ребро , което му придава по- якост на опън , като се гарантира , че запазва формата си и не е себе си склонна към потъване .

6

Смесете бетон в миксера на цимент. Опаковката на цимента ще ви даде специфични инструкции.

7

Трансфер бетона от циментовия миксер до ръчна количка . Изсипете от количката в зоната за опора , които работят от единия край на структурата на другата.

8

Използвайте лопата, за да изглади бетона и да го разпространява в цялата област. <Бразилски >

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/home-additions/1019029563.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.