Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> зелен >> Content

Идеи за Basement в Green Home

С изграждането на енергийно ефективна , устойчива, здравословна дома си, допринасят за домовете на бъдещето . Според Mother Earth News, зелени домове струват по-скъпо да се изгради , но ви спести много повече пари в крайна сметка. Когато се обсъжда идеи за мазе в зелен дом , с акцент върху намаляване на сметките си , консервация и находчивост може да донесе вдъхновение. Daylight Basement

A дневна светлина мазе , наричан също бдят мазе , не се нуждае от изкуствено осветление. В сутерена работи, защото тя е надземно фондация с прозорци . В зависимост от местоположението на вашето зелен дом, и ъгъла на светлината , а височината на фундамента на Вашия дом , а светлата част от мазе може да ви спести стотици на електрически сметки . Въпреки, че това означава, че вие ​​няма да имате никакви светлини в мазето през нощта , можете да набележат мазето като пране площ или пространство за съхранение. Този тип сутерен често има външен достъп от плъзгаща се стъклена врата или полет на стълбите , водещи към основната къща .


Мазе

A редовен изба, или вино изба, прави идеален вариант зелен дом мазе. A изба е сутерен с подземен основа, а не надут или надземни фондация. Избата прави идеален вариант зелен дом мазе защото мазето остава естествено хладно и сухо. Ако живеете в гореща или влажен климат , мазе може да действа като естествено климатизирана стая , минус всички разходи за охлаждане . Можете да влезете в мазето от набор от стълбите в дома или по низходящ стъпки отвън , водещи към мазето. Ако вие и вашият съпруг или партньор са пият вино , винарска изба, също може да служи за функционално предназначение за зелен дом. Можете да изберете да изгради мазето с нормална височина на тавана от 9 фута или по-ниска. Изграждане на мазето с глинени стени и пода е съвестен и изобретателен , че можете да го завърши със зелени материали , като изкуствена - дървено дюшеме .

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/green/1019029309.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.