Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Брой етажи >> Content

Какво твърда етаж изглежда добре С Knotty Pine Облицовки

? Knotty борова ламперия може да покрие целия стени или тавани, или да се използва като ламперия в долната част на стената. Избор на дървени подови настилки за използване с чепати борови ламперия може да бъде предизвикателство , но тайната за декориране на стая с чепати бор е да се използват материали, с топли оттенъци . Дървесни видове

Когато търсите за твърда етаж да допълни заплетен борова ламперия , изберете настилка с селски детайли, за да засилят усещането за чепати борови страна. Бял дъб , червен дъб , Източна бял бор или сърдечна борова са всички подходящи възможности за избор. Клас Character паркет съдържа възела или ивици на цвят , които се добавят към селски облик на етажа . Дъбови и сърдечни борови етажа са по-трайни , отколкото Източна бял бор, който е мека дървесина склонна към вдлъбнатини и удари . Източна бял бор е исторически точна опция , обаче, и в родната страна , вдлъбнатините и удари добавят характер.


Color

След като сте избрали дървото , следващата задача е да се вземе решение за цвят. Можете да оставите дървото естествения си цвят , който ще жълта или леко да потъмнее с възрастта, или можете да имате дървото оцветени същия нюанс или по-тъмен от ламперията . Каквато и да е избор , ефектът на дървена ламперия и дървени подови настилки заедно в една стая може да бъде непоносимо . Използвайте площ килими, завеси и тапицерия да добавите цвят и разнообразие в помещението , като същевременно се запази единна визия. Продажба и Наем на Styles

В допълнение към цвят и дърво въведете , помислете за стила на пода дърво. Широки нари или случаен ширина етажи обикновено са свързани с ежедневни, страната се чувстват , докато тесни дъбови подове имат по-официален вид. A ниска гланц или матово покритие обикновено е за предпочитане пред високо - гланц за селски чувствам . Детайли , като например ръчно остъргване , допълват облика на страната.


Общи препоръки

вземе парче на заплетен борова ламперия до магазина паркет, и го поставете в непосредствена близост до потенциални настилки избор , за да видите как изглеждат заедно. Настилката не е нужно да е в същия цвят като на облицовката , но това трябва да го допълни . Knotty бор обикновено има топли полутонове , така че вие ще искате дърво , който улавя тези полутонове . Warm кафяви , оранжеви или червени оттенъци обикновено работят най-добрите . Избягвайте дърво с хладно или сив оттенък , който най-вероятно ще влезе в конфликт с ламперия. Вземете проба парче дърво подови настилки у дома , и да го настроите срещу заплетен борова ламперия , за да видите как изглеждат заедно в осветлението в дома ви.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/floors/1019121505.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.