Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Брой етажи >> Content

Монтаж стълбищни тъпче

винилови или каучук стълбищни стъпала са материали, които се придържат към стъпалата на вашите стъпки - частта на стълбите стъпите . Те са от съществено значение , когато има висок риск от подхлъзване и падане, като по входовете или на открито, когато стъпките се намокри . Treads осигуряват допълнително сцепление и да направят стъпки по-безопасно да се ходи по . Treads също да помогнат за защита на стъпки от прекомерно износване и са издръжливи , въпреки високите traffic.Things ви е нужно
Treads
Utility нож
Свържете цимент
Roller MarketBook.bg: Покажи повече инструкции < Бразилски>
1

Почистете стъпки напълно. Sweep , прах , измийте и ги оставете да изсъхнат напълно преди да продължите.

2

Измерете ширината и протектора (дължината от задната част на стъпалото към предната ) на стъпалото и нарязани всеки протектора с полезност нож.


3

Нарежете на протектора с няколко сантиметра по-малко от ширината на стълбите , така че можете да оставите малко място от всяка страна. Да приемем , като например, че по стълбите измерва тридесет и шест инч широк и искате всеки протектора за измерване 30 инча , оставяйки шест инча обща . Разделете този номер от 2 да се определи колко пространство, за да оставят на всяка страна. В случая с примера , да направи марка 3 инча от всеки край на стълбите .

4

Тествайте протектора на стълбите , докато е суха, за да се гарантира, че отговаря на вашите изисквания за размер. Направете всички необходими корекции на всеки протектора и нарязани по размер .

5

Spread контакт цимент по дъното на всяко стъпало на протектора и натиснете силно надолу върху всяка стъпка от предната към задната част .

6

Roll от едната страна към другата и отпред назад с валяк , за да се гарантира на протектора е натиснат докрай на стъпка , премахване на всички въздушни джобове.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/floors/1019121103.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.