Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Камини >> Content

Как да се добави Slate плочки до Камина

Slate плочки имат селски елегантност , че може да повиши декор всеки дом . Добавяне на шисти плочки, за да камина съраунд или огнище може да Ви помогне да добавите , че селски елегантност до жилищните площи на дома. В зависимост от размера и вида на шисти плочки използвани , възможностите за дизайн са безкрайни , както и процеса на инсталация не е трудно. Нещата ще трябва
Ролетка
Thinset
Trowel
Tile видяха
Импрегниращо теглилки
Foam четка
Cloth
Grout
Grout плувка
Влажен гъба
Color повишаващи мерки и теглилки (по желание )

Покажи повече инструкции

1

Нанесете тънък слой от thinset хоросан над всички тухли или полеви камъни, които могат да бъдат на мястото си върху заобикаля с мистрия . The thinset ще запълни старите хоросан линии и да се създаде гладка и равна повърхност за шисти плочки да се придържат към . Оставете thinset да се лекува в продължение на 24 часа преди облицовка .

2

Мярка краката на съраунд и изберете шисти плочки, които са или точно ширината на съраунд , подредени един върху друг за един съвременен гледам , или да използвате различни размери от шисти , за да запълни района, в модел за по- еклектичен усещане. Ако е необходимо, нарязани на плочките , за да се поберат краката на съраунд върху керемида видях да се постигне вида, който желаете .


3

Нанесете thinset хоросан на гърба на всяка плочка и да ги инсталира на съраунд . Slate плочки са неравни в дебелина , така че тази стъпка е от решаващо значение за получаване на още по- инсталация. Натиснете всяка плочка плътно на мястото на съраунд . Туист плочката леко при поставянето му да се осигури по-добро сцепление .

4

Нарежете съвременни плочки или плочки, които са твърде големи, за съраунд на плочки видяха , така че те се вписват краката на съраунд равномерно. В горната част на съраунд трябва да се хранят в краката равномерно , така нарязани на плочките , за да се настанят . Оставете thinset да се лекува в продължение на 24 часа след монтажа

5

Запечатайте плочките с импрегниране на мерки и теглилки . ; шисти е естествен камък и е порест , като делителят ще ви помогне да варов разтвор от усвояването в плочките . Използвайте четка, пяна за покриване на плочките в мерки и теглилки и избършете излишъка с кърпа .

6

Press стандартен сив фугите между плочките с варов разтвор плувка . Избършете излишния варов разтвор с влажна гъба. След като утайката е суха, засилване цвета на шисти плочки чрез прилагане на втория , цвят повишаващи мерки и теглилки .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/fireplaces/1019121037.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.