Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Камини >> Content

Как да си запалиш Gas Ventless Камина

Тежки ветрове спускащи се чак комина са един от начините , че пилотните светлини могат да взривят навън. Когато това се случи , не е нужно да се обадя в професионален да рестартирате камина пилот светлина. След като светне сигналната лампа , тя трябва да остане да свети , така че не е нужно да го рестартирате всеки път, когато искате пожар. Ако си пилот светлина често издухва навън , свържете се със сервизен техник, защото може да има проблем. Инструкции

1

Натиснете навътре копчето до лампата и го завъртете в настройката " Pilot " . Нека копчето отида.

2

Натиснете отново същия бутон и щракнете върху бутона подпалвач многократно с палеца на другата си ръка по едно и също време. Бутонът подпалвач ще светне сигналната лампа , но това може да отнеме до 45 секунди от повторения бутон на мишката върху бутона за подпалвач на сигналната лампа да се възпламени . Задържането на " Pilot " копчето държи линията газ отворен , докато се опитват да запалят пилота , така че е важно да се запази този бутон натиснат докрай , докато работите .


3

налягане пускане на " Pilot " копче веднъж пилотен леки запалва . Изчакайте два минути и опитайте отново , ако лампата се запалва след това изгаря , когато освободите " Pilot " копчето .

4

Завъртете " Pilot " копчето в положение " On" , след като пилот леки останките на свети , след като се освободи натиска върху копчето .

5

ти светя ventless камина газ с помощта на термостат , ръчен превключвател или дистанционно управление , както обикновено би.

От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/fireplaces/1019121036.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.