Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Камини >> Content

Как да инсталирате камина на дърва Insert

A камина на дърва вложка е добър избор за собствениците на жилища , които искат да спестят от разходи за отопление и актуализират своите огнище . Те са проектирани да се поберат вътре полето на съществуващата огнището и често покриване на всички или част от заобикалящия тухла огнището . Подобно на печка на дърва вложка , тези продукти не привличат толкова въздух, като типичен , откритата камина . Те също са привлекателна опция , защото те са изработени по поръчка и изфабрикувани до огнището си , облекчаване на инсталационни process.Things ви е нужно
Tape мярка
Зидария винтове
Мощност отвертка

Покажи Още Инструкции

1

Измерете вашата съществуваща огнище на горивната камера , с помощта на ролетка . Напиши всяко измерване надолу върху лист хартия. Измерете дължината и ширината на предната и задната страна на огнището в долната и горната част на камината .

2

Плъзнете камина вмъкнете в огнище горивната камера . Уверете се, че тя се вписва вътре перфектно и не се разпростира отвъд стените на огнището . Извадете устройството от огнището , така че можете да получите достъп до огнището .


3

Инсталирайте плоча на блок - на разстояние , ако вашето устройство използва такава , на върха на огнище комина , като се използват зидария винтове и мощност отвертка. Плъзнете камината обратно в горивната камера и го поставете на димни тръба на устройството в отвора в пластината на блок - изключва. Ако уредът не разполага с блок - плочка , пропуснете тази стъпка.

4

Свържете външните панели на камина вложка , съгласно указанията на производителя . Повечето ще се свързват чрез заключващ механизъм - и - щракване или от малки метални винтове.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/fireplaces/1019121033.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.