Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Камини >> Content

Как да прекроявам камина с керамични плочки

Камина заобикаля може да бъде сложен част от всеки дом дизайн. Камината често се разглежда като фокусна точка на стаята, така че , когато са изложени тухла съраунд не се сливат , керамични плочки може да бъде отговорът . Всякакъв вид или стил на керамични плочки могат да бъдат инсталирани на камина съраунд или огнището , за да се осигури свеж , нов облик . Дали облицовка на цялата камина стената , или просто около горивната камера , инсталирайте керамични плочки , за да се осигури вашия дом с цвят, детайл и interest.Things ви е нужно
Thin зададете
Trowel
стрейт едж <Бразилски > Pencil
Tile видях
Grout
Grout плаваш
влажна гъба MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Покрийте всяко изложени тухла и да се подготви повърхността на обграждат да получат керамични плочки . Мистрия върху слой от тънка набор хоросан върху тухлите на съраунд , изглаждане хоросана с плосък ръб на маламашката докато съраунд е гладка и равна. Оставете този хоросан да изсъхне през нощта .

2

Планировката на керамични плочки в район с еднакъв размер на съраунд да бъде облицована . Планирайте дизайна на плочките , за да се определи колко ще се побере на краката и горната част на съраунд , и където плочките ще трябва да се реже , за да се поберат . Е.

Задайте първата плочка , така че то ще положи само над горивната камера , в центъра на съраунд . Следващите плочки ще бъдат положени в дясно и ляво и над тази плочка , в горната част на заграждението . Поставете плочките на крака миналата .


3

Mark плочките , че трябва да се реже , за да се побере с една права линия и молив , и ги нарежете с плочки видяха преди двойна проверка им е удобно с другата плочки.

4

Инсталиране на керамични плочки на съраунд в един и същи модел , която сте създали в оформлението си . Нанесете малко количество от тънък набор хоросан във време директно върху съраунд . Този път , ровя тънката комплект с назъбения край на мистрията да произвеждат хребети , които ще помогнат и вземете държат на плочките . Натискайте всеки плочки в тънък сет и го завъртете на място.

5

Изчакайте 24 часа, за замазката да изсъхне и след това фугите вашите керамични плочки. Натиснете фугите между плочките , използващи апартамента на варов разтвор плувка . Изчакайте десет минути и след това избършете излишното варов разтвор от плочки с влажна гъба. Оставя се утайката да изсъхне в продължение на още 24 часа и цялата инсталация да се лекува в продължение на две до три седмици , преди да затвори мантия .


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/fireplaces/1019121020.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.