Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Камини >> Content

Как да инсталираме комин за печка на въглища

въглища печки може да бъде ефективен начин за отопление на дома . Правилен монтаж на печката въглища и комина ще застрахова камината ще функционират безопасно и да се осигури добър източник на топлина в продължение на много години . Внимателно следвайте инструкциите на производителя всички приложени към печката и chimney.Things ви е нужно
въглища печка
UL изброени клас A комин и необходимите компоненти
Отвес
мярка Tape
Saber или ключалка трион
Табла , два - с 4 - инчов
Level
Пробийте с отвертка малко
Саморези-винтове , # 8 2 1 /2 инча
Саморези-винтове , # 8 1 1 /2 инча <Бразилски > винтове за дърво , 1 1/4-inch кръгла глава
8 стотинка ноктите
Покривни гвоздеи
Hammer
отвертка
Ladder
висока температура уплътнител (одобрен до 500 градуса по Фаренхайт ) MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Определете къде печката на въглища ще бъдат поставени . Следвайте всички спецификации на производителя за правилното поставяне на печката. Задръжте отвес на тавана над отвора в печката за комина и да го пуснете да се намери центъра на отвора на печката . Отбележете тавана в центъра на отвора , където ще бъдат отрязани за комина . Очертайте 14 1/2- от 14 1/2-inch квадратен около централната марка за дупката на комина с ролетка и молив. Използвайте сабя или ключалка трион за рязане на отвора за комина

2

Frame отвора с 2 - . От 4 - инчови плочи , 2 1/2-inch винтове за дърво и бормашина . Използвайте ниво, за да се уверете, че рамката е ниво. Поддръжка на инсталиране на таван в рамка отвора. И двата кръгли за таван подкрепя и квадратни кутии за подпомагане таван могат да бъдат използвани в плоски тавани. Поддръжка на инсталиране на тавана , така че дъното се простира три инча под тавана. Нивото на подкрепа . Използвайте 8 стотинка пирони или винтове # 8 измерване на дължина 1 1/2 инча до постави подкрепата към рамката на отвора с най-малко три от всяка страна. Инсталирайте две части тапицерия яката в рамката с шест кръгли глави 1 1/4 инча дълги винтове за дърво , и учения, или отвертка. Следвайте същата процедура рамкиране за всяко ниво , че комина трябва да премине през .


3

Инсталирайте топлинен щит , където комина минава през втори или трети етаж . Щит топлина не е инсталиран в началния таван преминаване през или на покрива . Прикрепете топлинния щит с помощта на 8 стотинка пирон или # 8 винт за дърво с размери 1 1/2 инча дължина на всеки ъгъл на отваряне .

4

Инсталирайте тръбата на комина . Свързване на парчетата съгласно инструкциите на производителя комин . Някои участъци от комините обрат -Lock заедно , а някои трябва да бъдат закрепени с винтове. Инсталирайте таван изолация щит , ако комина минава през тавана.

5

Инсталирайте покрив радиация щит около комина , където тя преминава през покрива . Закрепете щит да покрива от щит L- скобите с две # 8 винтове за дърво с размери 1 1/2 инча дължина . Инсталирайте мигането с горния ръб под покривни керемиди . Закрепете мигането с 1- инчови пирони по протежение на горния ръб и от двете страни. Използвайте не- втвърдяване водоустойчив уплътнител за запечатване на нокти глави . Инсталирайте яката буря и го запечата с висока температура без втвърдяване уплътнител . Разширяване на комина до най-малко 3 метра над най-високата точка на покрива в рамките на 10 метра. Поставете капачката на комина на върха на комина.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/fireplaces/1019121018.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.