Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Камини >> Content

Как да Cut Печки Pipe

Когато купувате агрегация по области , ще получите пакет от листове метал , нарязани в определена дължина . Докато сте инсталирането на агрегация по области , тя е неизбежна, че вие ​​ще трябва да се намали броя на агрегация по области с по-късата дължина. Въпреки че можете да отрежете кюнец по дължина , преди да бъде сглобен , често е по-лесно да се намали на агрегация по области , след като е бил пуснат заедно. Един от инструментите ще отреже кюнец бързо в една стъпка , което премахва необходимостта да се използват множество инструменти, за да пробиете начална дупка и след това направете cut.Things ви е нужно
Дължина на сглобени кюнец
Tape мярка
талк
Pipe увийте
0,040 абразивни режещи колела
4.5 - инчов ъглошлайф
очила
кожени работни ръкавици
щит за лицето
Fine - зъб полукръгъл файл

Показване повече инструкции
е. 1

Поставете дължината на сглобени кюнец на пода , лежи на едната си страна .

2

Издърпайте мярка лента по протежение на агрегация по области , и постави отпечатък върху повърхността на агрегация по области в дължината трябва да се намали на агрегация по области с талк .


3

Издърпайте тръба обвивка около агрегация по области , за изравняване един край на тръба обвивка с маркировка за дължина ви поставя на повърхността на агрегация по области . Издърпайте тръбата увийте стегнато и изравнете ръбовете на тръба обвивка до площад тръба обвивка на агрегация по области .

4

Стартирайте талк по ръба на тръбната обвивка , която е съобразена с отрязания марки да се създаде Cutline за да можете да използвате за справка.

5

прикачва 0,040 абразивни рязане колело до 4.5 - инчов кафемелачката .

6

Сложете си кожа работа ръкавици, предпазни очила и маска за лицето .

7

долната част на лицето си щит , и нарязани заедно вашата базова линия талк с 0,040 абразивно рязане колело . Движете се бавно , за да се избегне абразивно рязане колело скитащи на разстояние от базовата линия .

8

Плъзнете фино зъб полу- кръглата папка около вътрешния ръб на границата на агрегация по области , за да се отстрани Бур от агрегация по области и пълна рязане на агрегация по области по дължина.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/fireplaces/1019121011.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.