Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Камини >> Content

Как да инсталирате Chimney За Дърво Печки на A Metal Roof

Завършване на инсталирането на нова печка на дърва включва разширяване на тръбите на комина през подпокривното пространство и покрива. За метални покриви, процедурата е въпрос на определяне на точното място дупка и правилен монтаж за гарантиране на сигурно и водонепроницаемо покрив връзка.

Местните и националните строителни норми имат специфични изисквания за инсталиране на модули от комините печка на дърва метални , отнасящи се до клирънс , височина над съществуващите покривни и искроуловители . Неговата препоръчително да се консултирате с вашия местен сграда отдел за да се гарантира спазването Преди началото на тази project.Things ви е нужно
Tape мярка
Ladder
ниво Builder е. Plumb Боб и струнен
Рисуване компас <Бразилски > Електрическа бормашина
... - инчовата метална бургия
Jigsaw с комбинация метал и дърво рязане на острието
Metal Ножици
листов метал комин мига
Rubber изолирани самонарезни винтове покривни
пистолет
Tube строителство свързващи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Разположете новия печката , където ще бъде инсталиран. Позиция една секция на комина тръба в мястото на свързване печка да се използва като водач и използвайте отвес от тавана , за да отбележат приблизителна центъра на тръбата на комина върху долната страна на покривната обшивка шперплата .

2 < стр. > Пробийте ... - инчов пилотна дупка, през покрив обшивка шперплат и метални покриви , за да маркирате центъра на дупката комин.


3

Използвайте рисунка компас за отбелязване на външния диаметър на отвора за монтаж комин върху металната покривна конструкция е външна повърхност в съответствие със спецификациите на производителя , а клирънсът мандат от кода на сградата. Обикновено се изисква минимално разстояние от два инча между тръба повърхност на комина и всяко дърво или други горими материали .

4

Използвайте пъзел с комбинация острие за намаляване на отвора на комина в метални покриви и обшивка шперплат.

5

Позиционирайте покрива на комина мига над разреза на дупка. Плъзнете мигащи надолу около три инча и абонирани молив линия през горния ръб на мигане база. Използвайте метал Ножици за рязане през демаркационната линия маркирано за ширината на мига база плюс ... -инчов и от двете страни .

6

На линия просто нарязани , плъзнете горния ръб на мигането на комина под метални покриви и покривни хартията. Плъзнете мигането в позиция над отвора на комина тръба. Повдигнете метални покриви леко да тече ½ - инчов мънисто на екстериора клас свързващи в горната част на мига база приблизително ½ - инчов горе, където в края на покривната конструкция ще седи над повърхността на мига.

7

Изпълнение на ½ - инчов мънисто на запушване в рамките на периметър ръба на комина мига база, където ще почива върху повърхността на метални покриви и натиснете мига на място.
страница 8

Сглобете комин тръбни секции на печката дърво в съответствие с инструкциите на производителя. Плъзнете модула на комина през дупката на покрива и яката мигането на комина . Поставете долния край на блока на комин на комин фланец на печката дърво и сигурна. Използвайте ниво строители да се осигури монтаж на комина е отвес над повърхността на покрива , както и осигуряване на мигането покрив вместо с изолирани покривни винтове. Съхранявайте болтовете за всяка страна на мига и до минимум , за да задържите мига метал апартамента срещу повърхността на покрива. Не винт през долния ръб на мига.

9

Монтирайте капачката на комина в началото на края на събранието на комин в съответствие със спецификациите на производителя.

10

Изпълнете едно мънисто на запушване надолу всяка страна на мигането и около разликата в мига яка за допълнителна хидроизолация.


От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/fireplaces/1019121010.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.