Home & Garden >> у дома градина >> Building & Remodeling >> Камини >> Content

Идеи за бои на Камина

Като събирателна точка във всяка стая , камина трябва да бъде достоен за внимание. Ако вашата камина е обикновен и скучен , репаратура го с боя или да я покрие с мозаечни плочки. A светла камина може да се отвори една стая , докато мозайка камина плочки ще диктуват интериор на помещението . Amaze себе си и репаратура си скучно камина с няколко прости стъпки и материали можете да намерите в местния магазин за подобрения в дома си . Paint

Paint тъмна тухла камина бял до озарява стаята и да я направи да изглежда по-голям. Пребоядисване тухлена камина с боя не е трудно, но трябва да се почисти повърхността на блокчето и да премахне всяко насипен материал , преди да започнете . Прочистете тухлите с четка, за да премахнете хлабав хоросан или тухлени парчета , а след това вакуум на повърхността, за да хване всички малки парчета, които могат да бъдат прилепени към повърхността . Завършете процеса на почистване чрез промиване на камината надолу с битовите сапун и вода.

След вашата чиста камина е суха , нанесете конкретни мерки и теглилки или латекс грунд с валяк за боядисване с дебели дрямка. Thick - дрямка ролки ще се прилагат боя в каналите хоросан между тухлите по-добре от четка или тънък мече . Когато грундът изсъхне, нанесете един слой от бяла латексова боя, за да репаратура камината напълно. Ако имате намерение да репаратура на горивната камера , вие трябва да използвате боя, която е специално създадена , за да издържат на топлината .


Мозайка Tile

бои си тухлена камина с мозаечни плочки, за да добавите цвят и интерес за стаята си. Мозайка стъклени плочки добавят модерен аспект на вашия камина и стаята си , докато боядисани керамични или порцеланови плочки предлагат еклектичен чар.

Прикрепете плочките на тухлата с тънък слой от thinset хоросан. Нанесете хоросан за една малка част от вашата камина с мистрия , и след това натиснете плочките на място. Повечето мозаечни плочки се предлагат в 1- крак квадратен лист с подложка на окото . Плочките вече са разположени правилно за варов разтвор , което прави инсталирането по-бързо и по-лесно , отколкото ако ви се налага да поставите малки плочки една по една.

Когато вашата камина е покрита с мозайка и фаянс , оставете лепилото да изсъхне напълно , преди да прилага фугите . Замонолитване е проста ; просто натиснете материал върху повърхността на плочките с варов разтвор плувка . Като натиснете варов разтвор , материалът ще се запълнят пукнатините . Почистване на фугите от плочките , преди да изсъхва е важно , или плочки могат да се появят облачност . Можете да избършете с влажна фугите размине с топла, влажна гъба. Планирайте да отиде над плочките с гъбата няколко пъти, за да премахнете всички на варов разтвор . Това е добра идея да добавите варов разтвор и теглилки към мозайка плочки камина в рамките на три дни от прилагането на варов разтвор .От:http://bulgarian.98905.com/building-remodeling/fireplaces/1019121005.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.